Znamená pozitívny ovulačný test tehotenstvo?

21. jan 2024

Ahojte, chcem sa opýtať. Moze skoro pozitívny ovulacny test na 28dc pri 35dc cykle signalizovať tehotenstvo? Vraj su LH a HCG podobne hormóny. Ovulaciu som mala 14DC. Dakujem krasne

sweetbrownie
21. jan 2024

Pošli fotky testov. Pokial je len skoro pozitívny tak to znamená len tolko že hladina LH kolíše prebiehu celého cyklu. Pokial by bol jasne pozitívny viac dní po sebe vtedy sa už jedná o tehotenstvo.

autor
21. jan 2024

@sweetbrownie jasne pozitívny nieje urcite/ nejde mi to lepsie odfotit. Mam to takto druhy den

sweetbrownie
21. jan 2024

Tak to nič neznamená to je negatívne. Može ti to ešte klesnúť a znova stúpnuť, ale to vôbec nič neznamená o tehotenstvo zatiaľ nejde.

autor
21. jan 2024

@sweetbrownie Dakujem ti velmi pekne za vysvetlenie 🙂

nevenka
21. jan 2024

No ja som mala ovulacne testy negativne, aj ked tehotensky pozitivny, zamerne som si skusila spravit. Pozitivny ovulacny bol az tyzden po pozitivnom tehotenskom. Tymto sa riadit neda.
Tento tvoj pozitivny nie je.

autor
21. jan 2024

@nevenka Ano viem ze nieje, ten nadpis upravil zrejme Admin MK. Dakujem a peknu nedeľu prajem

sweetbrownie
21. jan 2024

@nevenka u mňa to zase bolo na opak ja som celý cyklus sledovala ovulačnými a ku koncu mi začali silnieť ovu testy keď už aj tretí deň bol tak som robila na další deň ráno tehu test a bola viditeľná čiarka. Žiaľ išlo o biochemické 😔 nevedela by som to keby si nerobím ovu testy.

autor
21. jan 2024

@sweetbrownie aha to ma mrzi. No niekedy sa az prilis sledujeme a potom sme sklamane.. ale to je tak ked sa zena dlho snazi. Vsetko dobre prajem

sense
21. jan 2024

Ak si mala ovulacny test pozitívny na 14 DC, resp odsledovanu ovuláciu na 14 DC tak skus test tehotenský keď si teraz 18 DC. To ze mávaš zvyčajne 35 dňový cyklus neznamená ze je tak vždy. Staci ze je ovulácia skôr tak bude aj termín ms skôr

autor
21. jan 2024

@sense ak sa dostanem do lekárne tak kupim. Som sama s chorým synom doma. Dakujem krasne🙂

sweetbrownie
21. jan 2024

Hej odvtedy som si povedala že len po ovuláciu robím testy a potom končím. Ale naštastie za 8 mesiacov sa nám podarilo znova otehotnieť a teraz mám o 2 mesiace termín. Takže vždy niečo zlé je na niečo dobré.Len netreba sa vzdávať

autor
21. jan 2024

@sweetbrownie tak presne.. tak super tesim sa. Nie nie nikdy ss nevzdávať to je moje heslo aj ked sa uz rok a pol snazime. Tiez som mala biochemicke. Budte zdravucki

sweetbrownie
21. jan 2024

Ďakujeme. Vyšetrenia máte nejaké už sa sebou? Kedže to už trvá nejakú dobu? Držím palce aby si vám podarilo čo chvíľa

autor
21. jan 2024

@sweetbrownie nemame.. len klasika preventivu.. ak by sa nepodarilo do leta urcite pojdeme do car.dakujem 🙏

aduuuuskaa
1. mar 2024

ja som mala ovulačny pri prvom pozitivny čiarka silnejšia ako kontrolna a digitalny tehotensky mi vtedy ukazoval 2-3, teraz mi to zas nevychazda sice su na nom dve ciarky ale kontrolna je silnejsia a druhu ciarku na teh. teste mam tyzden.. takze za mna neukaze ovulacny test ani skor tehotenstvo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre