Ahojte baby, potrebujem radu od skúsenejšich 🙂 ...zacala som si sledovat hlien a mozem povedat ze kazdy mesiac na 11.dc zacnem mat pocit ,,mokra,, taky priesvitny hlien, i ked nemam pravidelny cyklu (29-32) dnes som 13 dc a vsimla som si ze hlien je biely taky hustejsi az kremovy, myslite si ze o vulacia uz prebehla alebo este len prebehne? dakujem za vase odpovede🙂
Skus to skombinovat s meranim bazalnej teploty.tak ti to.da vacsiu logiku..najlepsie je to vystriehnut a skusat tesne pred a hned po ovulacii.nech uz tam ten material je.ked k ovu dojde 😉 nam sa to.podarilo na 1.mesiac merania
suhlasim s reni1512 ja som s nimi otehotnela za 3 mes.a lekar mi hovoril ze ovulaciu by som mala mat na 17 dc.Ale az podla testov som zistila ze to bol 25dc.
Tazko povedat, ale myslim, ze skor nie, pri ovu by mal byt hlien taky natahovaci, ale sleduj dalej, ten kremovy byva predtym a potom sa zmeni na ten akokeby vajecny bielok.....
plodnosť, resp. vrchol plodnosti - číry, ťahavý hlien....... ak je hlien biely, tak sa plodnoť len začína....väčšia pravdepodobnosť splodiť dievča 😉
Pri ovu je hlien redší, čírejší a hlavne sa naťahuje.
Presne tak ako bolo spomenute vyššie...na začiatku plodneho obdobia husty biely hlien, ktori sa vyvija...je postupne redsi a priesvitnejsi a mas pocit klzka..a ked zrazu zistis ze sa zmenil...v ten den je pravdepodobne ovulácia...ale najvhodnejsi den pre pohlavny styk je ten v ktorom pocitujes klzko,hlien je tahavý,tazko sa umyva, a to preto lebo ten tahavy hlien dopravi spermie hore a vyzivuje ich-dokazu prezit aj niekolko dni...ale aj ten ked sa hlien zmenil je vhodny- ovulácia totiž moze nastat u vacsiny zien vden po vrchole hlienu..je to riadené hormonmi...a kazdy cyklus to moze byt trochu inak
Ahojte baby chcela by som sa poradit brala som vyse 30dni inofolic lebo s priatelom sa snazime o babetku....a zatial sa nam nedar :(.....ale ako som ho uz vysadila zacalmi vytok nikdy pretym som netrpela niecim takymto vytok ma konzinstenciu priesvitnu....tzv: ( ,,ako sopel,,) a newiem ako si to mam vysvetlit lebo mi neprisiel ani menzes mozem si to vysvetlovat ze by som bola tehotna ?.....ci ?..... 🙂
@trinity246 ahoj ja som z toho tiež už jeleň. Tohto cyklu som mala rovno hlien tzv. Konzistencia vajecneho bielku (resp až ten som si všimla) a dalsi deň po tom "bielku" som mala kremovy hlien.. tak nvm čo sa deje, či je to normalne, a ak to mám rátať za ovulku tak prišla hodne skôr nez obvykle.... Poradí nejaká dobrá dušička?
Keď po vodnatom "vaječnom" hlienu nastúpi biely/kremovy, ktorý deň mám považovať za najplodnejsi? Môže žena otehotnieť pri tom "kremovom" hliene?
Baby snazim sa o dietatko a 19.12. Ma bolel a pichal vajecnik a vlastne ma cele podbrusie pobolievalo a v ten den a dalsie 2 dni som mala hlien strasne vodnaty,ale nie natahovaci ako bielok.len proste mokro aj na gatkach.bez lubrikacnych vlastnosti.a v ten den sme mali aj sex.je nejaka sanca otehotnenia?
@lusswinki ahoj síce to je stará téma ale mam rovnaky problém. Mala si vtedy ovulaciu?
@reni1512 ovulacia trva 24hod ziadne viac dni
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
testy...testy testy...my sme skusali leda bolo a ovulacia trva viac dni, nevies zistit presne kedy mas najplodnejsi den, prestuduj si ovulacne testy...alebo napis IP, viem o tom dost... je to velmi dolezite ak chcete babatko, aby ste sa pokusali v spravny den 🙂