Dobry vecer mamicky asi to tu uz je ale prosim chcem sa spytat vcera som mala ovulaciu a maly sme z priatelom pohlavny styk bez ochrany sledujem si plodne dny aj pred ovulaciou sms maly styk ale dnes rano ma zachalo pichat v krizoch a v podbrusku na lavej strane
Cely den ...moze to znamenat ze sa uhniezduje vajicko a moze to byt naznak ze budem tehotná? Snazime sa o babetko a uz som zufala 😔
Na uhniezdenie je velmi skoro..
To býva až 8-10 dni po ovulacii..
Keď sa tak moc snažíte aspoň si pozri niečo o tom ako to funguje 🙂
@nika_val ak viem tak v tejto skupine sa radi slusne som sa spytala tak aspon normalnu odpoved alebo radu dakujem
ty ako zena ktora este nebola tehotna nerozoznas uhniezdovanie to az spatne ked uz budes tehotna a budes premyslat ako si sa kedy citila ale ako novacik nie
@zuzimamicka no1 den po ovulacii neexistuje uhniezdenie.... "dozvuky" ovulacie to budu
Uhniezdenie hneď na ďalší deň? Neblázni. K uhniezdeniu dochádza na 6.-10. deň od ovulácie. Najskôr sa musí z vajíčka stať blastocysta, zatiaľ čo ti vajíčko putuje do maternice, to trvá minimálne 5 dní a až potom sa uhniezdi v maternici. Niekto kto sa snaží o bábo musí mať takéto základy naštudované.
@zuzimamicka ale ved ja som to napísala slušne..
Ani nemam nič proti tomu že si sa spýtala.. ale tak keď sa snažite o dieťa a zaujima ťa kedy máš ovulaciu, kedy mi asi mohlo nastat uhniezdenie atd atd tak si načítam nejake veci o tom aby som vedela predppkladat aj sama.. a ak si aj tak nebudem istá tak sa spýtam..
Pretože v akomkolvek článku ktory si obyčajne najdeš na googli ti napíšu že k uhniezdovaniu prichadza na 7-10 deň vačšinou.. samozrejme ani to nie je pravidlo..
@zuzimamicka ta bolest bude mozno ovu, ale s velkou pravdepodobnostou ta bolest je iba nahodna a nesuvisi s ovulaciou ani uhniezdovanim. zena sa zvykne viac pozorovat, ked si mysli, ze by to mohlo vyjst. ak ovu prebehla podla tvojich vypoctov, vajicko sa mozno este len kotula vajickovodom do maternice
@zuzimamicka pravdepodobne sa nejedná o uhniezdenie, zrejme ide o ovulaciu. Ak sa budeš takto sledovať a zúfať, snaženie sa o dieťa bude pre teba trápenie. Uprac si v hlave, pôjde to lepšie, uvidíš.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzimamicka može to byt ešte ovulácia, uhnezdienie najsôr až 8dpo