Dobrý večer. Chcem sa opýtať keď som dnes mala na nohavičkách biely vytok, je to ovulácia? Nemám žiadne zdravotné problémy, mykóza to na 100% nie je...
@amelia000 nie ešte nikdy
@drobec2886 nie, nieje ... ovulacia je ciri priesvitny bielkovity vytok (nieco ako priesvitny sopel)
@ayanamirei ten som nemala len dnes taký hustejší biely
@drobec2886 tak odporucam testy pripadne si este merat a zapisovat bazalnu teplotu.
@drobec2886 Počas ovulácie je číry, natahovací niečo ako vaječné bielko. Po ovu hustne a mení farbu na biely. Skus ovu testy, ale istejšie je meranie bazalnej teploty pokiaľ si chceš odsledovať, kedy ju máš 🙂
ako pisu vyssie, ovulacny hlien je priesvitny, natahujuci sa pripadne sprevadzany pocitom klzka pri utierani sa. Nehodnotime vsak to co je na nohavickach, ale to co utrieme do papiera.
Na nohavickach sa javi ako biely. Zvlast na ciernych.
U mňa je biely hustý výtok ovulácia 🙂 takže áno môže byť. Mám to vždy v polke cyklu takže viem že to je ono. Mala som už kadejaké rôzne vytoky čo ani gyn neverila že nejaké problémy mám natrápila som sa s tým dosť hlavne že výsledky ok. Všetko sa mi dalo do poriadku takže viem že toto je prirodzený výtok v dobe ovulácie. Podotykam že nemá žiadnu "arómu" .. ak máš nejaký so zápachom tak to bude nejaký problém
Husty biely vytok sa objavuje az po ovulacii
Keď som mala husto biely tahavy výtok značí to ovulácia ??baby poraďte mi ktorá má skúsenosti ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@drobec2886 a neskusala si ovulacne testy?