Ahojte, žienky,
zmenili ste niektorá kvôli otehotneniu stravu? Ak áno, čo ste vylúčili, zaradili do jedálnička? Ďakujem za každú radu a pomoc.
Veľa, veľa zelenej zeleniny. Ružičkový kel som jedla dennodenne. Pomohlo ;)
Ja som sa snažila vyradiť nezdravé jedla-udeniny,vyprážané,fast food,sladené sýtené vody,naopak som zaradila viac ovocia zeleniny,zdravo upravenú stravu plus vitaminy
nemyslím si že strava má vplyv na otehotnenie.... vždy som jedla všetko to čo som mala rada...
@deti95060810 lucky you ;) no nie len strava, dokonca aj kozmetika, ktorú používaš má vplyv na otehotnenie.
@aprilovekuriatko petržlen so jedla pred otehotnením viac, oveľa viac
Ano, mala som nabeh na pcos, takze som vylucila vsetok cukor a aj ostatne sacharidy. A jedla som uplne 100% realne potraviny. Po 3 rokoch pomohlo
@deti95060810 v tomto sa dost mylis
@deti95060810 má a veľký... ja som rok pred otehotnením prešla na nízkohistamínovú diétu a protizápalovú.. tri roky sa mi nedarilo otehotnieť, vkuse problémy s imunitou, PCOS atď.. po roku som výrazne schudla a vyšlo nám hneď prvé IVF
Ja som sa snazila co najviac vylucit hlavne cukor, kofein, alkohol. Jest co najviac zeleniny (hlavne antioxidanty). A celkovo aj vylucit zo zivota plasty a chemikalie. A asi pomohlo, lebo sme sa dockali babatka po 3 rokoch snazenia a 2 zamlcanych potratoch.
Ja lepok, ale mne to naordinoval endokrinológ 🤷🏻♀️Ale zatiaľ som iba ,,snazilka”🥹
@babushkaem sme v tom spolu 💕😘
@7lenka11 v čom spočívala strava? Ak máš čas, môžeš dať tip 🙂 vďaka
@aprilovekuriatko nie, ja nič.. pomohlo mi až to, že som sa prestala upierať na to, ako veľmi chcem byt okamžite tehotná 😁
@aprilovekuriatko určite zmena stravy nič mastné vyprážané všetko zdravé jedlá a ľahké a každé ráno na lacno zelerovu stavu zeler stopkovy si odstaviť. Je to hnus ale pomôže to.
@7lenka11 ahoj,prosim ta ,v com spociva ta protizapalova dieta? Co sa moze jest? Jedalnicek si mala zostaveny podla doktora alebo staci ked na internete pohladam? Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aprilovekuriatko dobré je zaradiť do jedálnička všetko, čo obsahuje kyselinu listovú.