Ahojte, zmenili sa Vam vekom príznaky ovulácie? Ja mám 28 rokov, nikdy som ovuláciu neriešila, cyklus mám roky 28-29 dni.. som akurát v polovici cyklu a 2.deň ma bolí podbrusko a včera aj dnes som mala na toaletnom papieri hlien ružovo oranžový .Po prvýkrát mimo menštruácie sa mi niečo takéto stalo ..posledný týždeň ale cítim stale potrebu ísť sa vycikať ( nič ma nebolí ani nereze)a taký nedostatočný pocit vymočenia. Neviem teraz čo si mám myslieť, je to podľa vás ovulácia alebo tehotenstvo? To mi ale nevychádza časovo a test doma nemám. Zápal? Čo si myslíte?viem že veštecké gule nemáte, zaujíma ma len či nemal niekto podobnú skúsenosť
@ildiko36 ďakujem za skúsenosť , ja zatiaľ nemám žiadne tehotenstvo za sebou, preto mi príde divné, že zrazu by sa to takto zmenilo. Preto si už namyslam že je to uhniezdenie alebo čo 😐
Áno, kedysi som ani ja vôbec ovuláciu necítila. Teraz aj týždeň vopred 🙈
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
do tretieho tehotenstva ani nevedela čo je ovulacia, po 3pôrode mám každy mesiac boseti 8h ako keby som išla rodiť keď mám ovuláciu