Baby prosím o radu. Poslednú menštruáciu som mala 14.decembra. O bábätko sa snažíme skoro rok. 26.decembra som začala špiniť (hnedastý výtok) tak som si spravila test, ktorý vyšiel pozitívne +2-3. Od toho 26.decembra stále špinim tak som si spravila test znova a ukázalo +1-2. Môže to byť zlý signál? K doktorovi sa chystám 8.1. lebo mal dovolenku.
Závisí aj od toho, či si si robila rovnaký test (značku) približne v rovnakú dennú hodinu (či ráno, na obed alebo večer), rovnako je dôležitá aj intenzita špinenia ... v takomto skorom štádiu ťažko povedať ... nemusí to znamenať nič a môže to byť aj potrat.
Zly signál? Ved to nie je elektronika. Jedine si mohla mat zriedenejsi moc a to mohlo ovplyvnit vysledok alr ak mas spinenie a test ukazuje menej ja by som isla na pohotovost lebo moze byt aj zacinajuci potrat
Ak si si robila test dnes, tak to je uz skoro 2tyzdne, to uz je jedno aky cas si si robila test, uz by malo ukazovat viac, nie menej tt.
Test som robila dnes hneď z ranného moču
Práve som bola na pohotovosti na ultrazvuku doktorka nič nevidela, špinenie je vraj normálne ak nieje sprevádzané bolesťami a nie je to čerstvá krv... Momentálne čakám na výsledky krvy na hcg.
Uvidíme zachviľu, držte palce nech to nieje nič zle
No hcg v krvi mam 213,70 čiže tehotná som, len na výsledkoch mam písany 6 týždeň, je možné že by na ultrazvuku ešte nič nevidela
@mikanika prepac velmi nerada, ale musim ti napisat, ja som mala tento pripad presne.... islo o biochemicke tehotenstvo... klesalo mi hcg a doktor na ultrazvuku nic nevidel.... stalo sa to teraz den pred vianocami... ale vycistila som sa sama, takze kvazy lepsie ako neskor a kyret. Drzim palce, vela sil.
@mikanika Ja som bola u môjho gyn pri prvom v tt a dní a bolo vidieť plodový vak aj guličkou drobnučkou. Tiež sa obávam že je ako píšu ☹.
@ladyblcha
@gabriella91
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala si ísť radšej na pohotovosť. Dali by ti aspoň duphaston. Ja by som nečakala. Ťažko odpovedať, mnohé ženy na začiatku spinia,ale môže ísť aj o potrat.