Zmena týždňa tehotenstva pri opätovnom teste, je to zlý signál?

mikanika
5. jan 2020

Baby prosím o radu. Poslednú menštruáciu som mala 14.decembra. O bábätko sa snažíme skoro rok. 26.decembra som začala špiniť (hnedastý výtok) tak som si spravila test, ktorý vyšiel pozitívne +2-3. Od toho 26.decembra stále špinim tak som si spravila test znova a ukázalo +1-2. Môže to byť zlý signál? K doktorovi sa chystám 8.1. lebo mal dovolenku.

pininka1
5. jan 2020

Mala si ísť radšej na pohotovosť. Dali by ti aspoň duphaston. Ja by som nečakala. Ťažko odpovedať, mnohé ženy na začiatku spinia,ale môže ísť aj o potrat.

dzulli1980
5. jan 2020

Závisí aj od toho, či si si robila rovnaký test (značku) približne v rovnakú dennú hodinu (či ráno, na obed alebo večer), rovnako je dôležitá aj intenzita špinenia ... v takomto skorom štádiu ťažko povedať ... nemusí to znamenať nič a môže to byť aj potrat.

sonkam
5. jan 2020

Zly signál? Ved to nie je elektronika. Jedine si mohla mat zriedenejsi moc a to mohlo ovplyvnit vysledok alr ak mas spinenie a test ukazuje menej ja by som isla na pohotovost lebo moze byt aj zacinajuci potrat

ladyblcha
5. jan 2020

Ak si si robila test dnes, tak to je uz skoro 2tyzdne, to uz je jedno aky cas si si robila test, uz by malo ukazovat viac, nie menej tt.

mikanika
autor
5. jan 2020

Test som robila dnes hneď z ranného moču

agnes28
5. jan 2020

@mikanika neuvadzas zle datumy? 12 dni po ms si mala pozitivny test??

amelia000
5. jan 2020

@mikanika 14 decembra sk mala poslednu MS...cize od 14 do cca 21 bola MS
Od 21 do 26 je 5 dni a za ten cas u niektorych ani ovulka nestihne prist... fakt si nemyslela 14 novembra? To by davalo vacai zmysel.

mikanika
autor
5. jan 2020

@amelia000 nie naozaj som mala 14 decembra akurát o niečo slabšiu ako zvycajne

jaskolka
5. jan 2020

@agnes28 teoreticky by mohlo tak byt, mohla už byt tehotná a mat krvacanie, ktoré považovala ta menštruáciu. To by aj podľa testu sedelo na 3,4 týždeň. Ale keď teraz jej to kleslo na 1,2 týždeň, tak to nie je veľmi dobre, na začiatku hcg veľmi rýchlo stúpa

mikanika
autor
5. jan 2020

Práve som bola na pohotovosti na ultrazvuku doktorka nič nevidela, špinenie je vraj normálne ak nieje sprevádzané bolesťami a nie je to čerstvá krv... Momentálne čakám na výsledky krvy na hcg.

amelia000
5. jan 2020

@mikanika tak asi jedine ak ti tak vyslo ratat po podla novembrovej MS a to uz ty vies kedy bolo...ale ano to hcg a jeho klesanie nieje ok. Neviem ci tak skoro by doktorka nieco videla...mne sam doktor povedal ze mam prist najskor az 6tt lebo inak nic neuvidi

jaskolka
5. jan 2020

@mikanika tak potom zrejme si už bola tehotná z predošlého cyklu, je to možne. Ale to klesnutie mi tiez sa nezdá ako dobrý znak,to práveže stúpa rýchlo na začiatku.... Len doktor ti presne povie, čo sa stalo...

mikanika
autor
5. jan 2020

Uvidíme zachviľu, držte palce nech to nieje nič zle

erickatt
5. jan 2020

@mikanika drz sa dievča

natt750
5. jan 2020

@mikanika fú držím palce aby to dobre dopadlo.

mikanika
autor
5. jan 2020

No hcg v krvi mam 213,70 čiže tehotná som, len na výsledkoch mam písany 6 týždeň, je možné že by na ultrazvuku ešte nič nevidela

erickatt
5. jan 2020

@mikanika 6 týždeň je skoro na ultrazvuk.. Ešte chvilu počkaj

gabriella91
5. jan 2020

@mikanika prepac velmi nerada, ale musim ti napisat, ja som mala tento pripad presne.... islo o biochemicke tehotenstvo... klesalo mi hcg a doktor na ultrazvuku nic nevidel.... stalo sa to teraz den pred vianocami... ale vycistila som sa sama, takze kvazy lepsie ako neskor a kyret. Drzim palce, vela sil.

ladyblcha
5. jan 2020

@mikanika na 6tt je to nizke cislo 😕

alison11
11. jan 2020

@mikanika Ja som bola u môjho gyn pri prvom v tt a dní a bolo vidieť plodový vak aj guličkou drobnučkou. Tiež sa obávam že je ako píšu ☹.
@ladyblcha
@gabriella91

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre