Dobrý deň, chcem sa spýtať skúsenejších žien co znamená respektíve signalizuje zltozeleny výtok (trvá cca 4 dni) a následne biely hustý kasovity vytok (trval 2dni).
Posledná MS bola 30.8.
Ovulácia už tiez prebehla.
Ďakujem pekne
@ivkav5 posledný nechránený pohlavný styk bol 2 týždne dozadu v čase plodných dni.
@zenazturca Infekcia…smer gynekológ
@zenazturca no a? Nemyslím, že tu záleží na tom, kedy bol poslednyp nechránený styk.
@ivkav5 ďakujem
@zenazturca pre vlastné dobro, radšej čím skôr zájdi ku gynekológovi 🙏
@ivkav5 chápem, ale strach je silnejší
@zenazturca verím, prešla som si podobným strachom ale nedopadlo to najlepšie🙈 tiež som typ, ktorý nejde k lekárovi až pokiaľ nie je najhoršie, no keď som teraz otehotnela, všetky moje staré problémy vyplávali na povrch a trápia ma omnoho intenzívnejšie ako pred tým…odporúčam fakt nabrať odvahu a nebáť sa ísť…tiež spätne vnímam, že som mohla mať všetko už dávno vyriešené 🙏
@ivkav5 snažíme sa 3 roky o dieťatko, každý mesiac trpnem pred MS ci vybrať test alebo nie (sklamala som sa už XY krát).mám taký Pms ktorý trvá týždeň pred MS. (Teraz ho nemám vôbec).
Partner nikdy nemal zdravotné problémy. Čiže vylycujem že je to od neho.
Styk mávame výhradne iba okolo ovulácie.
@zenazturca to nemusí byť od partnera, môže to byť pokojne infekcia, kt. si mohla chytiť kdekoľvek alebo aj spôsobená veľkými hormonálnymi zmenami…verím ti, je to ťažké, keď sa partneri rozhodnú, že chcú mať bábätko a nedarí sa.…a test si si teda teraz skúšala urobiť? Aj keď teda žltozelený výtok ako príznak tehotenstva veľmi nie je…veľmi ti držím palce, nech je všetko v poriadku, ale určite s tým utekaj na gyn.
@ivkav5 test som nerobila. Vo štvrtok ma nabehnúť MS.
Hormonálne zmeny nemám a medzi ľudí respektíve na kúpaliska, plavárne a pod nechodim.
@zenazturca určite by som zajtra skočila na gyn. ako akútna…pozri si napr. bakteriálnu vaginózu…infekciu chytíš ani nevieš ako, nemusíš navštevovať ani wellnessy ani kúpaliská…môže to spôsobiť milión podnetov…
@ivkav5 ďakujem pekne
No nejaka choroba ale moze aj sama odzniet. Pockala by som este. Ak nic neboli. Nestipe.
@ivangeline neboli nestipe. Iba krcok maternice je vysoko
Takáto farba vytoku je veľmi zlý signál, chod urýchlene dávať si urobiť cytológiu. Žiadne odkladanie. Hneď zajtra volaj.
@zenazturca kľudne zanesená infekcia z rúk, ako vidím kontroluješ si krčok, čo vôbec robiť nemusíš
@domka222 takže nič vážne a MS normálne nabehne
@zenazturca Nie že nič vážne… jednoducho treba ísť k lekárovi nech ťa skontroluje, spraví ster a zistí príčinu výtoku, v prípade že sa zistí infekcia nasadí liečbu a liečiš sa. Naozaj je nebezpečné tieto veci zanedbať, neliečená infekcia môže vyvolať ďalšiu alebo postúpiť vyššie do pohlavného ústrojenstva a spôsobiť chronické zápaly alebo iné komplikácie. Jednoducho platí - vnímam na sebe niečo atypické, nejaký výtok, tak nešpekulujem a idem k lekárovi nech ma bezodkladne vyšetrí.
Beries aj nejake doplnky?
@zuza265 kyselinu listovu, vit D +C+zinok +B.
To je všetko
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zenazturca utekaj k lekárke, žltozelený výtok nesignalizuje nič dobré…môže ísť o rôzne infekcie alebo o sexuálne prenosné choroby