Žltozelený a neskôr biely výtok

zenazturca
25. sep 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať skúsenejších žien co znamená respektíve signalizuje zltozeleny výtok (trvá cca 4 dni) a následne biely hustý kasovity vytok (trval 2dni).
Posledná MS bola 30.8.
Ovulácia už tiez prebehla.
Ďakujem pekne

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca utekaj k lekárke, žltozelený výtok nesignalizuje nič dobré…môže ísť o rôzne infekcie alebo o sexuálne prenosné choroby

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 posledný nechránený pohlavný styk bol 2 týždne dozadu v čase plodných dni.

sara288
25. sep 2023

@zenazturca Infekcia…smer gynekológ

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca no a? Nemyslím, že tu záleží na tom, kedy bol poslednyp nechránený styk.

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 ďakujem

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca pre vlastné dobro, radšej čím skôr zájdi ku gynekológovi 🙏

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 chápem, ale strach je silnejší

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca verím, prešla som si podobným strachom ale nedopadlo to najlepšie🙈 tiež som typ, ktorý nejde k lekárovi až pokiaľ nie je najhoršie, no keď som teraz otehotnela, všetky moje staré problémy vyplávali na povrch a trápia ma omnoho intenzívnejšie ako pred tým…odporúčam fakt nabrať odvahu a nebáť sa ísť…tiež spätne vnímam, že som mohla mať všetko už dávno vyriešené 🙏

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 snažíme sa 3 roky o dieťatko, každý mesiac trpnem pred MS ci vybrať test alebo nie (sklamala som sa už XY krát).mám taký Pms ktorý trvá týždeň pred MS. (Teraz ho nemám vôbec).
Partner nikdy nemal zdravotné problémy. Čiže vylycujem že je to od neho.
Styk mávame výhradne iba okolo ovulácie.

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca to nemusí byť od partnera, môže to byť pokojne infekcia, kt. si mohla chytiť kdekoľvek alebo aj spôsobená veľkými hormonálnymi zmenami…verím ti, je to ťažké, keď sa partneri rozhodnú, že chcú mať bábätko a nedarí sa.…a test si si teda teraz skúšala urobiť? Aj keď teda žltozelený výtok ako príznak tehotenstva veľmi nie je…veľmi ti držím palce, nech je všetko v poriadku, ale určite s tým utekaj na gyn.

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 test som nerobila. Vo štvrtok ma nabehnúť MS.
Hormonálne zmeny nemám a medzi ľudí respektíve na kúpaliska, plavárne a pod nechodim.

ivkav5
25. sep 2023

@zenazturca určite by som zajtra skočila na gyn. ako akútna…pozri si napr. bakteriálnu vaginózu…infekciu chytíš ani nevieš ako, nemusíš navštevovať ani wellnessy ani kúpaliská…môže to spôsobiť milión podnetov…

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivkav5 ďakujem pekne

ivangeline
25. sep 2023

No nejaka choroba ale moze aj sama odzniet. Pockala by som este. Ak nic neboli. Nestipe.

zenazturca
autor
25. sep 2023

@ivangeline neboli nestipe. Iba krcok maternice je vysoko

slniecko5
25. sep 2023

Takáto farba vytoku je veľmi zlý signál, chod urýchlene dávať si urobiť cytológiu. Žiadne odkladanie. Hneď zajtra volaj.

domka222
25. sep 2023

@zenazturca kľudne zanesená infekcia z rúk, ako vidím kontroluješ si krčok, čo vôbec robiť nemusíš

zenazturca
autor
25. sep 2023

@domka222 takže nič vážne a MS normálne nabehne

sara288
25. sep 2023

@zenazturca Nie že nič vážne… jednoducho treba ísť k lekárovi nech ťa skontroluje, spraví ster a zistí príčinu výtoku, v prípade že sa zistí infekcia nasadí liečbu a liečiš sa. Naozaj je nebezpečné tieto veci zanedbať, neliečená infekcia môže vyvolať ďalšiu alebo postúpiť vyššie do pohlavného ústrojenstva a spôsobiť chronické zápaly alebo iné komplikácie. Jednoducho platí - vnímam na sebe niečo atypické, nejaký výtok, tak nešpekulujem a idem k lekárovi nech ma bezodkladne vyšetrí.

zuza265
25. sep 2023

Beries aj nejake doplnky?

zenazturca
autor
25. sep 2023

@zuza265 kyselinu listovu, vit D +C+zinok +B.
To je všetko

zanzilady
26. sep 2023

Ahojteee som 11dpo a som chorá mám teplotu a inak bežne hrdlo sople. Myslite že choroba môže ovplyvniť takto test ? Alebo je to falošne ? Ešte sa mi nikdy nestalo že by mi vyšiel taký duch tak som zmätená 🥲

ivkav5
26. sep 2023

@zanzilady test je rozmočený už evidentne..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre