Prosim Vas poradte co to je?Pred 3 dnami som si robila nadranom teh.test.,kedze si s manzelom nedavame pozor od narodenia dcerky,lebo chceme druhe babo a bol slabucko pozitovny ale znacka One steps...o nom citala ale zle recenzie .Kojim a este som nemala ms,takze bolo by stastie,ze by som prave vystihla prvu ovulaciu.
Poobede som si robila clear blue kde som videla slabunku druhu ciarku(alebo uz som si domyslala)😏.Znova rano one steps negativny,poobede iny test negativny.
Vcera a dnes one steps slabulinka druha ciarka.Bolesti v podbrusku a krizoch mam asi 4dni.Vcera som citila bolest viac a na nohavickach som mala strasne mokro zltotmavy vytok(vytoky inak vobec nemavam).
Môže ísť o zápal pošvy či maternice, pre istotu ísť na gyndu - výter z pošvy, a radšej aj moc na kultiváciu a citlivosť, najmä ak sa snažíte o ďalšie dieťa byť opatrná.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keby som aj bola tehotna a ten vytok by bol uhniezdovanie,tak ako by mi potom dva dni predtym ukazal teh.test. druhu slabu ciarku?Ked uhniezdovanie bolo vcera ten vytok? Moze to byt aj nieco ine?Svrbenie vobec nemam.