Dievčatá prosím vás mali ste niektorá zle výsledky z reprodukčnej imunológie a poradarilo sa vám donosit bábätko. Či už s liekmi a ideálne bez nich len že ste napríklad upravili stravu a podarilo sa.
@ab727 super 🙏 gratulujem, prajem veľa zdravia a teším sa takýmto správam .😊..ja len čakám na výsledky ale našla som všeličo tak potrebujem počuť / čítať pozitívne veci.
Ďakujem pekne,tých liekov sa netreba báť,nieje to vysoká dávka a bábätko je zdravé...držím palce,aby aj u vás bolo všetko ok
Ja som mala zvysene embryotoxicke cytokiny, uzivala som Medrol a za pomoci IVF som otehotnela a donosila krasne zdrave dieta, ktore bude uz mat o dva tyzdne 3 roky. Ale ten Medrol som uzivala asi 7 mesiacov, ak nie aj dlhsie, nepamatam si to uz presne. A okrem toho som si cele tehotenstvo pichala Fraxiparin. Bolo to narocne, ale nelutujem ani sekundu.
@leany32 ďakujem za vašu skúsenosť a prajem všetko dobré 🙂
@ab727 super 😊 to sa dobre počúva
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja konkrétne som mala zvýšené intracelulárne cytokíny,zistili mi to už keď sme mali pozitívny test,nasadili mi medrol každé 3 týždne kontrola,lieky som brala do ukončeného 20tt a momentálne som v 36tt.Brala som max 8mg na deň,ale postupne sa to znižovalo