Ahojte s ktorým prístrojom máte dobrú skúsenosť na zistenie ovulacie - plodných dní , obyčajne ovul testy mi ju nezachytili existujú rôzne neviem aký si vybrať , mikroskop, cyclotest,daysy poprípade čo odporúčate vy . Ďakujem pekne .
Mne ukazuje každý test, ale ja mám viackrát potvrdenú ovuláciu lekárom.Najjednoduchšie čitateľný je pre mňa clearblue ovulačný.Výjde mi pozitívny keď si všimnem hlien.
Je možné, že neovuluješ.Zájdi za lekárom alebo do CAR nech ti urobia folikulometriu.
@medda_beda kupovala som si tri balenia clearblue ovul testov ,že ukážu smajlíka ,že to bude ľahšie ,ale bohužiaľ ani tento.mi neukázal smajlíka.
@lienkara Ja testujem až okolo 20:00/22:00.
Mne sa až vtedy objaví hlien.A musela som odsledovať kedy u mňa dochádza k ovulácií a zistila som, že ovulujem okolo 10DC až 20DC.Takže testujem od 10DC večer.
Akonáhle mám hlien ako bielko tak mi pekne ukáže.
Tu mám fotky 2 cyklov.
@medda_beda ja som testovala od skončenia Ms hneď od prvého dňa a zatiaľ neboli čiarky také silné aby to vyzeralo na ovu...
@lienkara Mne ten paličkový pozitívny neprišiel kedže som už mala aj silnejší.Preto ja radšej používam ten digitálny.
Ale videla som hlien takže som tušila, že prichádza ovulácia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienkara obycajne ovu testy plus vazalny teplomer a appka ovuview, kde si zapisem hlien, teplotu, vyhodi graf. Vacsinou to sedi.