Baby ja nemám žiadne príznaky ovulácie máte ich každá a keď po menštruácie som si robila ovulacne testy každý deň až do konca mesiaca boli negatívne rak je to možné že nemám ovuláciu ?
@lenuss1992 na ovulacne testy by som sa nespoliehala, nemusis vychytat vrchol LH. Ja som si tiez robievala ovulacne testy ani jeden som nemala pozitivny isla som na preventivku a doktor hovori, ze uz mam po ovu. Vtedy leteli testy do kosa, zbytocne ma to stresovalo a prd z toho. Zacala som si merat bazalnu teplotu tam som pekne videla/vidim, kedy ovu prebieha. Nemavas ani hlien pocas cyklu? Ja tiez nemam ziadne priznaky, az na ten hlien.
@adka3321 nemám nič
@lenuss1992 tak si skus nastudovat meranie bazalnej teploty a tam uvidis ci ti ovu prebieha alebo nie. Alebo chodit k doktorovi na folikulometriu ako na hodiny klavira aby zistil, ci ovulujes. Inu moznost nemas. 🤷 A len chcem dodat, ze mozes mat aj hlien,len ho nemusis pozorovat.
@lenuss1992 ja som si robila ovulacne testy cca 3 mesiace vkuse každý deň lebo som chcela vedieť kedy nastane ovulácia. Nakoniec som musela ísť na diagnosticku laparoskopiu keďže som mala anovulacne cykly.
Pýtaš sa, či ich má každá. Ja som sledovala priznaky az tesne pred otehotnením a mala som (dovtedy som si ich neuvedomovala, dokonca som nechapala, čo to mávam za hlien každý mesiac). Obe deti sa vdaka tomu podarilo splodiť na 1x.
@tramtada31 keď ste mala hlien tak sa Vám podarilo vtedy otehotnieť. ?
@lienkara Ano, oba razy sme mali styky v deň, keď bol hlien. Ešte by som aj tvrdila, že časovanie styku na ovplyvnenie pohlavia ma niečo do seba. Pri dcere bol styk aj deň predtým a pri synovi až par hodín po hliene.
Ahoj dnes mi moja gynekologicka povedala ze ovulacia nemusi byt pravidelne kazdy mesiac 🙂 netreba sa toho zlaknut
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenuss1992 je to mozne, treba ist k lekarovi na kontrolu ovulacie