Baby tie ktore testujete uz pred ms niekoľko testov aj Viac x denne keďže vám vyjde aj duch aj pozitivny.... atď...
ako sa zbavit tejto zavislosti? Nechcem robit test pred ms... chcem sa tým prestať zaoberať. Chodím do práce mám dieťa domácnosť chodím plávať ... Ale to testovanie ... neviem sa toho zbavit.. čo ste robili vy?
Ja som robila krížiky do kalendára kedy by mohol vyjsť test, čiže deň čo meškali 🙂 skôr som neskúšala (vždy keď som skúsila tak potom prišla mrcha) raz som čakala a krížikovala a šup, už máme trojmesačného drobca 😇
Uff... Patrila som aj ja k testovacim maniackam a moj nazor je ze sa neda s tym prestat
😂 😂 To by si si musela v hlave nejako poriadok urobit... Ale to je tazke. Ja som od 10dpo stale testovala.. Obcas kazdy den, obcas kazdy druhy... Nekup test.. 🤔😂😂
@blontimka
Mam pocit ze budem na tom rovnako 😃 síce sa teraz snažíme len 1. mesiac, som len 1dpo ale už mám doma 5 testov 😃 uz to vidím ze od 9 dpo budem testovať každý deň 😃
@2veronika262 kedy je inak taka celkom vhodná doba sa otestovať? Neviete mi poradiť?
jednoducho sa zatat a netestovat! Mna by ani len nenapadlo testovat skor, ako meska menzes, nechapem na co testujete zu skor. Je to fakt chore. Nekupit test, daj ich partnerovi, preboha to na nic ine nemyslite, len na tie testy ?
No mne to prišlo hlavne škoda peňazí a aj také nezmyselné, veď keď predsa viem ako dlho mi trvá lutealna fáza, tak nemá zmysel testovať skôr. Ak je test negatívny, len sa zbytočne trápim.
@majka2211993 najlepsie testovat je az ked vynecha ms aspon par dni.. To je jasne... Ked chces skor mozes od 10dpo... Tam ale riskujes to ze sa napr dozvies ze si mala biochem tehotenstvo napr.. Testy nebudu Silniet a ms pride... Stava sa to Casto... Takze je to na tebe...
@vilma7 tie co maju velmi silnu tuzbu po babetku nemyslia na nic ine len na plodne a neplodne dni, sex, a nasledne testovanie... Blba Doba veru... Vela zien je takych... 😒
@majka2211993
Ja si myslím ze od 10dpo už môže niečo ukázať 🙂
Nestresuj, ja som po prvom pozitívnom ešte v ten deň urobila osem ďalších a následne dva týždne každý deň jeden čo som tomu nemohla uveriť...ono to prejde časom 😉
@blontimka neprajem ti zle, to si ma zle pochopila .. tie biochemicke sa hojne deju ci uz testujeme alebo nie .. ak tam bol trpky ton tak skor sebakriticky k tomu co som stvarala s dvojciarkovymi testami pred par dnami ja, uz som pomaly objednavala novu satku na nosenie, rozmyslala ci kocik nechat alebo vymenit za iny, vymyslala mena a ako posadit 3 deti do auta, isla pomaly zakladat skupinu majovky 2019 a potom kukala na tu tyzden valiacu sa krv v nebyvalej intenzite .. a to som vlastne ani nechcela otehotniet a ten oneskoreny menzes mi prisiel viac nez vhod ale aj tak na tuto avanturu padli 4 pepino testy ..
Tebe prajem cim skor tie najkrajsie kolajnice na teste a hlavne babatko krasne uchytene v brusku, tehotensku knizku v ruke a o 9 mesiacov zdrave dietatko v naruci 😉
To je jedna z tých prijemnejsich závislosti, zbavis sa jej keď tam budu 2 čiarky
@majka2211993 . Zaklad je vediet kedy bola ovulacia a od jej ti prvý pozitivny môže vyjsť už od 9 dňa. 9dpo je však skôr rarita.... 11/12 by už mohlo ukázať skôr. Ak ovulaciu urcujes odhadom nemusia ti sediet dpo-zbytocny stres ze tam nič nemáš 13dpo a možno budeš len 9.....
Ďakujem všetkým dievčatám za rady a podporu!
Ako mozes byt zavisla na teho testoch,ved ak mas dieta a chces druhe,tak sa snazim a neriesim,testami mi i tak neovplyvnis ... to podla mna nieje ze si zavisla to je z nudy ... keby neboli testy akoby si zistila, tehotenstvo???Alebo potom sa nudis a robis to z nudy.
@janulka2811 mala som podobný prístup ako ty...kedysi... tiež som nechápala... pár abortov a si zavisly-zvedqvost je silnejšia ako ja. Želám ti aby si nedopadla ako ja.
Pre tie ktore nechápu. Ja mám testy vždy keď skúšame pozitívne.....vždy to ale skončí abortom... Ale po toľkých uz mám pocit že z tej čiarky -z toho ako silnie vycitam prosperitu tehotenstva... strach a zvedavosť je u mňa silnejšia ako ja. Už to ale nechcem robit...
@blontimka tak som bola aj ja...pri druhom som videla ze slabo silnie a je zle, aj tak bolo.... Chapem ta...na vysetreni si bola ked mas tolko abortov za sebou?
Skus si vzdy, ked budes mat to nutkanie urobiť si test, povedat STOP!
Myslím, ze taka dobra psychoterapia nie je nikdy zla. Mas to trochu take obsedantno-kompulzivne spravanie. Su techniky, vicere, ako to skuait zvladnut a vyriesis si pri tom kopec inych boliestok zo zivota ;)
aj ked je blbost testovat niekolkokrat za den, lebo testom nic neovplyvnis, zase tym nikomu ani neublizis. Nejako sa treba "zabavat" Neboj, ked to ma byt tak to pride a najskor vtedy ked na to nemyslis
za tie e si kúp niečo na seba - napr. si tak povedz....
baby majú pravdu, je blbosť toľko testovať .. na druhej strane, komu tým ubližuješ? no tak proste testuj, stojí ťa to pár eur .. keď ti to už pôjde na nervy sama prestaneš, najneskôr až budeš tehotná 🙂 držím palce, nech to bude čím skôr 🙂 Ako hovorí klasik .. "každý blbne svým spusobem" Keby sa horšie veci nediali 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.