Ahojte kto sa prida? 🙂
My by sme chceli zacat v r. 2013, ale este to nie je iste 🙂
@maci_267 my sme tento mesiac prisli o babatko tak sme povedali ze si rok pockame a potom
ahojte babenky nasa prvorodena budem mat v maji 2 roky a tiez by sme chceli druhe mimco...:D dufam ze sa podary...:D 😉
Aj ja by som veľmi chcela bábenko a hlavne po tom ako tu vidím tie fotky... Krásne bábätká, všetko maličké peknučké :D...
No stále nie som si istá, neviem či si trúfam, mám 5 ročného syna a hlavne kvôli nemu by som chcela, nechcem aby bol sám, veď súrodenca mať je na nezaplatenie.... I keď už aj tak je tam veľký vekový rozdiel (zas nie až tak MOC, ale je)
No neviem, bojím sa...
@gabrielapatrik
@katarinka_brnka
@maci_267 Kočky ahojte,pridávam sa k vám 🙂
Som rada ze sa to tu rozbieha duuuufam ze na tu bude omnoho viac 🙂
aky ste mali dnicek co ste porabali?
@katarinka_brnka Ja som v práci, ťahám už 14 deň (s dvojdňovou prestávkou) a už mi to tu lezie hore krkom... 😒
@gabrielapatrik uff tak to ti verim :( a kde pracujes?
@katarinka_brnka V bare: Obsluhujem, prevádzkujem, nevládzem 🙂... Nech už som doma, ani neviem ako to tam vyzerá 🙂. Ale na konci mesiaca vytúžená dovolenka - po dvoch rokoch strávených rokoch tu... 🙂
Kočky inak ja sa toho celkom aj bojím....toho všetkého neviem... :-/ vy nie?
@selisel neboj sa budeeee 🙂
@gabrielapatrik noo tak dovolaka je super 🙂 treba si ju uzit naplno 🙂
@galaxy aj ja sa trosku bojim...ale skor toho aby sa nam zadarilo hned a aby uz vsetko dobre dopadlo...inac sa uz moc tesime 🙂
@katarinka_brnka práveeže ha sa bojím toho tehu,celého, pôrodu,no všetkého.... 😕
@galaxy tak aj ja tak trosku...ale zvladnemeee 🙂 ved sme zeny no nie 🙂
@selisel Ja som bola pred pôrodom vždy "bruchatá" teda ešte pred otehotnením... Počas tehotenstva som vyzerala ako jedna veľká guľa, a po pôrode som mala brucho, na druhý deň ako modelka :D... Tenunké a ploché, ako nikdy pred tým v živote, asi ani v detstve som také nemala :D :D :D
Ahojte, možem sa pridať, my už síce skušame ale myslím že sa nám toto tak skoro nepodarí, takže aj my sa asi budeme prvý krát z pozitívneho testu tešíť až v r. 2013.
Robíte aj nejaké pred prípravy 😎 ja som si kupila čaj Alchemilka, a po prvom dúšku som musela navštíviť WC, takže touto cestou asi nepojdem / niektoré byliny mi nerobia dobre 🙂 /
@selisel No musím priznať, že strie som mala, ale minimum a po piatich rokoch to ani vidieť nie je....
@selisel ja som sas ex manzelom snazilao babo vyse 2 rokov a nic...aj to nas rozdelilo...teraz mam priatela a podarilo sa na prvy sup....aj ked sme on prisli....
@magg424 ja som vyskusala s ex manzelom vsetko a nic nepomohlo...s pratelom nic ani sme sa na to nesustredili len si uzivali spolocne intimne chvile a bolo....
@gabrielapatrik ja mam teraz polrocne a starsi bude mat v novembri 6r.ziarli ale zvykne si.budu starsi a budu mat jeden druheho,nebude sam
@selisel ano je to taky paradox....naozaj asi na to netreba mysliet aj ked z vlastnej skusenosti viem ze je to dost tazke....ale treba na to fakt prestat mysliet a uzivat si tutu mutu s polovickou
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
držím palce
😀