Ahojte hľadám žienky s podobnou situáciou ako psychickú podporu.... Minulý rok v septembri sa mi po 4 mesiacoch snaženia podarilo otehotniet bohužial tento rok v marci mi moje vytúžené dieťatko zomrelo v brušku. Lekárka mi odporučila počkať 3 cykly a začať sa snažiť znova... od prvého menzesu mám však každý mesiac namiesto ovulácie iba cystu ( folikul narastie ale nepraskne) mala som cysty aj pred tým ale nie takto každý mesiac. Brala som kyselinu listovú, alchemilku, inofolic, maliník a aj tak sa vždy urobí ta cysta. Poraďte mi niečo ak o niečom viete lebo sa už zbláznim už je to v podstate vyše roka čo túžime a pravidelne sa snažíme o &dieťatko ak do toho zarátam to neúspešne tehu a začínam byť z toho psycho.., 😭
@domi450 dolezite a velmi pozitivne je, ze otehotniet mozes, dokonca ak ratam, tak si potratila vo vyssom stadiu tehotenstva. Podla toho, kolko mas rokov, urcite spontanne skusajte dalej, tu sa nejak neda radit nic ine. Verim, ze sa vam coskoro zadari, ked uz raz to vyslo a tentokrat to dojde do stastneho konca. Drzim palceky
@domi450 keď sa ti robia cysty tak treba chodiť na folikulometriu a už ked lekar uvidí že máš dominantný folikul tak ti pichne injekciu po ktorej folikul prasne a nastane ovulácia.
@domi450 ahoj, viem ako sa cítiš, my sme prišli o bábo v 25tt.. Bolo to vysnívané dieťatko po dvoch rokokoch.. No my sme to museli riešiť formou IVF. Tak musíš to brat pozitívne, že sa vám prirodzene podarilo. Iné rady ti nedám, len bojuj.. Ja tiež bojujem, čaká nás 2 IVF, potrebovala som sa dat aj psychicky trochu do poriadku lebo to je veľmi dôležité, tak nám budem držať palce ❤️🙏
@janinah to nie je pravda, ja viem ako funguje homeopatia a často ju využívam aj ja. Keď som bola dieťa, môj ocino mi stále dával oscilokokcinum homeopatické guľôčky proti chrípke. Netušila som čo to je a nikdy som nebola chorá. Počas zmien počasia alebo keď bolo chrípkové ja som bola vždy zdravá a to ako 4 ročne dieťa som prekonala ťažký zápal pľúc čiže som mala byť náchylnejšia na choroby. Ja som netušila čo mi ocko dával.... Proste byliny nie sú nezmysel. To čo si napísala ma mrzí, pretože v tomto svete ani farmakologiká nie sú tutifruti pomocníci. Všetko sa lieči antibiotikami a paracetamolom, toto je gro zdravia?
@millky ..."Homeopatie je léčebná metoda alternativní medicíny, která je považována za pseudovědu.[6][7][8][9][10] Je založená na zkoumání pacienta a jeho symptomů jako celku, kterého potom jako celek i léčí (princip totality symptomů). Používá vysoce ředěné (tzv. potencované) látky, které ve vyšší dávce u zdravého člověka vyvolávají příznaky podobné těm, jaké má léčená choroba (princip minimální dávky a princip podobné léčí podobné). Stupeň zředění je často tak vysoký, že daleko přesahuje Avogadrovu konstantu, v přípravku se tedy s největší pravděpodobností nevyskytuje ani jedna molekula účinné látky. Účinnost metody ani fungování jejích principů nebyly spolehlivě vědecky prokázány, naopak v rozsáhlých studiích se nepodařilo potvrdit, že by měla homeopatie účinek lepší než placebo; homeopatie je tedy v medicínském kontextu přinejmenším kontroverzní záležitostí.
@millky z príbalového letáku kys. listovej
"Kyselina listová patrí medzi vitamíny skupiny B. Je nevyhnutná pre činnosť rôznych enzýmov v ľudskom tele, najmä je nutná pre krvotvorbu." nie je to ani bylinka,ani homeopatikum
Autoirka,prosím ťa ,riad sa svojim rozumom a dobre si rozmysli nakolko budeš veriť internetovým "odborníkom",veľa info sa dá vygoogliť ,ale z odborných článkov a dalšie ti podá tvoj lekár,držím prsty
@janinah ja nie som internetový odborník. A vitamín B je podľa teba čo? Zdroj chemikov? Pozri si čo všetko obsahuje kyselinu listovú a zistíš z čoho sa ťaží vitamin B. Vieš... Ja sa nechcem hádať, len proste svoj prvý komentár si totalne zovšeobecnila na každého človeka. Kyselina listova ano, je na krvotvorbu a čo to znamená? Na tvorbu buniek. Nových a zdravých buniek. Nie je to liečivum, je to vitamín, ktorý niečo podporuje. Ale cysta je vážny problém.
Nemam skusenost s cystami v tomto sa musis poradit s odbornikom. No mam skusenost s otehotnenim po porode v 18tt a viem ako sa citis ako velmi tuziš mat zdrave žive babatko. A ver ze ho budes mat! Nevzdavaj to. Stoji to za to. Drzim palce
Skús kvapky gynex. Mne pomohli na cysty aj k otehotneniu.
Tu som čítala na koníku pred chvíľou jedna pani skúšala biorezonanciu a je tehotná 🙂 je tu tá téma skús pohľadať
Poznam baby co sa snazili aj 10 rokov a niektore otehotneli
@veronikaa006 to robí normálne gynekológ alebo treba ísť do centra? Mne o ničom takom lekárka nepovedala vždy odchádzam od nej iba z tiamínom...
@lenuliatko84 viem že také sú ale nechcem by
ť jedna z nich preto píšem
@janinah
Homeopatia je celosvetovo druhy najvyuzivanejsi sposob liecby. Prva je cinska medicina. Klasicka zapadna medicina sa tesi az 4temu alebo 5temu miestu, kvoli obmedzenemu vyuzitiu a slabym vysledkom. Homeopatiu okrem znamych osobnosti a sportovcov vyuziva aj anglicka kralovska rodina, ma svojho vlastneho homeopata. Nechcem nikoho urazit, statisticky homeopatii doveruju ludia s vyssim vzdelanim, z vacsich miest, zenskeho pohlavia.
@domi450 biorezonancia, zistit, preco sa tvori cysta. A homeopatia.
A co tak hormonalna joga? Mne sice pri inom probleme, ale pomohla
@ciernysokol ďakujem si milá prečítam si o tom😊 no skôr by som išla do toho s čím majú baby s podobným problémom ako mám ja skúsenosti a pomohlo to. Nechcem vyhadzovať peniaze a mať falošné nádeje a potom sa ešte viac sklamať ak by to nepomohlo. Už bolo toho sklamania dosť 💔
Rok a nieco nie je vela, nevzdavaj sa a hlavne, rad sa s tvojim gyn o vsetkych moznych variantach, preco to nejde a ako by to islo. Uz si raz bola tehu, takze dat sa to da. Kamoska su spolu od strednej, manzelmi 5 a nic. A nakoniec riesia umele oplodnenie, lebo po rokoch hormonalnej liecby a kadejakých testoch prisli na to, ze normalne im to nepojde. Ona ma brutal problemy s menstruaciou a hormonmi, on slabe a krive, ci ake to spermie.. A ani cez umele sa im nedari. Tak hlavne nezufaj, a ries odbornikov, aby sa to podarilo. Drzim palce 💪
@domi450 robí to normalne gynekolog, ak ti to nebude chcieť urobiť tak treba zmeniť gynekologa. Ja som tiež mala neochotnú gynekologičku no teraz som už pri inej a chodím každý mesiac na folikulometriu. Jedoznačne treba sledovať či sa ti tvorí dominantný folikul a ak áno pichnúť injekciu po ktorej dojde do 36-48hodin k ovulacii.
@domi450 jasne, uplne chapem a drzim palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domi450 ahoj, baby ma mozno ukamenuju, ale neskusala si navstivit homeopata? Ja by som tomu sancu dala, ak sa snazite a zatial sa nedari, plus mas tieto komplikacie, tak este pred klasickými krokmi ako su umele oplodnenie atd, by som skusila liecbu homeopatiou.