Začínajúci zápal močových ciest a možné tehotenstvo

leyla9
30. júl 2020

Ahojte začína mi zapal močových ciest ms mešká 2-3dni pravdepodobne stoho ale taktiež mávame styk bez ochrany test Negatívny🤷‍♀️ čítala som tu na mk ze podaktore práve pri začínajúcom tehu mali tento zapal neviem co je natom pravdy 🙈 mala z vás niekto toto ze jej začínal zápal a pritom šlo aj o tehotenstvo nechcem si namyslat 🤦‍♀️ keďže ani tomu neverím ked je test negatívny zajtra idem k dr aby mi vzala moc a dala lieky

mmoonna
30. júl 2020

@leyla9 ahoj, ja som chytila mocové cesty, išla som k lekárovi, chcel mi dať ATB,ale že si mám pre istotu spraviť test,keďže sme sa snažili o bábo. A na teste duch. No a potom mi lekár vravel že už sa mu stalo,že na začiatku tehu mali ženy zápal močových ciest, že to bude hormónmi.

leyla9
autor
30. júl 2020

@mmoonna test mi zatiaľ neukázal tebe ms meskala ked tí vidieť duch

mmoonna
30. júl 2020

@leyla9 nemeskala, ale bol tam duch. Na gynde mi vtedy lekár povedal,že ten test je negativny keď mi nemeska,tak tam ešte nemôže byť duch. Ja som ale vedela svoje a dnes má ten duch tri roky☺️

leyla9
autor
30. júl 2020

@mmoonna to je super 😊 no ja len ze bez antb.. Nevydržím niekoľko dní ked sa bolesť bude stupňovať myslíš ze keby som povedala zajtra obvodnéj aby mi rovno zobrala aj krv ráno lebo idem k nej skoro ze by mi aj ona mohla tieto testy spraviť na Hcg alebo len gynekológ?

vikybotka
30. júl 2020

Mne sa to stalo minuly rok v novembri, vravim si ze zapal mam bolest krizov, stale som chodila na wc. Dak som si davala teplu vanu niekolko krát atď. Potom sme sli na oslavu 50-ky a tam zrazu silne kŕče a krvácanie. No az dva dni na to si vravim ze co to... Urobila som si test a tam este boli 2// no den na to uz slabšie..... Samozrejme som nemala tusenia ze by som mohla byt a ani som pomaly nemala byt z čoho 🤦‍♀️ bolo to hrozne

leyla9
autor
30. júl 2020

@vikybotka mne to trvá uz asi 3-4dni taka ešte znesitelna bolesť pri močení ale az ked docikam vtedy to zabolí ako náhle sa postavím asi o 5 min zase neprijemny pocit ze mam Plný mechúr ako by vypila 1l vody a pritom veľmi malinko ide 🤦‍♀️

denden77
30. júl 2020

@leyla9 ja som si myslela, ze mam chytene mocove cesty.. a dnes som v 34tt.. moze byt, aj nemusi 😊
ak mas ale bolesti pri curani, skor to bude fakt ten zapal 🤔

leyla9
autor
30. júl 2020

@denden77 skôr len keď docuram

ivinkapink
30. júl 2020

@leyla9 ahoj mne na zapal moc.mechura ak este nie je velmi rozvinuty pomaha pit citronovu stavu, najlepsie kazdu hodinu aspon pol citrona a vela vela vela vody, nech sa to vyplavuje z mechura von..

mondolina
30. júl 2020

Mala som to tiež, mala som zapálené moč.cesty aj začiatok tehotenstva.
Brala som aj ATB, hádam nechceš dostať zápal obličiek.

vikybotka
30. júl 2020

@leyla9 keď ti dr. zoberie moč tak budeš vedieť 🙂 u mňa to bolo vtedy len tehu a potom to už prešlo a nebol to zápal 🤦‍♀️

mmoonna
30. júl 2020

@leyla9 ty predsa nemusíš vydržať bez ATB. Mne lekár predpísal myslím, že to boli ATB Zinnat, ktoré sa môžu aj v tehotenstve. Ak by si bola tehotná, tak neliečený zápal je oveľa horší ako ATB. Dnes sú už rôzne ATB, ktoé môžu aj tehotné. Určite choď k lekárovi, on ti pozrie moč a ak tam bude zápal, dá ti ATB. Povedz mu, že môžeš byť tehotná a dá ti také, ktoré ti neuškodia.

leyla9
autor
30. júl 2020

@ivinkapink Ďakujem hned si aj dám
@mondolina jasne ze nechcem
@mmoonna ďakujem zajtra určite ráno idem 😊

leyla9
autor
31. júl 2020

Žienky dnes som sa niak nedostala k dr. Kvôli rodinnym problémom to tu nebudem rozoberať chcella som sa spýtat močové cesty sa dáju riešiť aj u gynekológa?

mondolina
31. júl 2020

@leyla9
Asi nie

mondolina
31. júl 2020

@leyla9
Kúp si v lekárni papieriky na vyšetrenie moču, ak máš zápal mal by ti ukázať aspoň zvýšené bielkoviny

leyla9
autor
31. júl 2020

@mondolina niekde som čítala ze gynekológ to rieši tiež veľmi dávno som sla ku obvodnéj stým ze sa citim prechladnuta časté močenie zobrala mi moc vnom nič nezistila tak ma poslala gynekológovi len som tam vtedy nebola 🤦‍♀️

mondolina
31. júl 2020

Mňa ešte nikto neposlal s močovymi cestami ku gynekológovi, veď vyskúšaj teda.

leyla9
autor
31. júl 2020

@mondolina pondelok ráno závolam gyn. Ked nevydržím do vtedy utekam na pohotovosť

mmoonna
31. júl 2020

@leyla9 niektorí gyn to riešia,ini nie. Môj napr. to riešiť nechce.

leyla9
autor
31. júl 2020

Baby ma niekto skúsenosť z dm baby top test?

valentinamatic
31. júl 2020

Ahojte dievčatá, s partnerom sa snazime (iba) treti tyzden o babo. Mam nasledovny problem. Menzes som dostala pred tyzdnom ale trval iba 1 den 🤷‍♀️ (z obvyklých 4) odvtedy mam bolesti v krizoch, ktorá sa ťahá až do stehien a boli ma aj brucho. Som neskutočne unavená, kde sadnem tam spím.. Dnes som bola u gynekológa a povedal mi ze je vsetko ok, tehotenstvo nepotvrdil, pretože je to ešte skoro a môže to byť aj zápal mechúra 🤷‍♀️ mali ste niektorá niečo podobné..? Môže to byť tehotenstvo..? Vďaka za nazor 😘

valentinamatic
31. júl 2020

Robila som 2x test (aj tak je ešte skoro) samozrejme negatívny.

red_cat
31. júl 2020

@leyla9 ja som tak mala. Ale skutocny zapal to nebol..v moci mi ukazovalo len krv ale zapal nie

red_cat
31. júl 2020

@valentinamatic nie nemoze..nesedi to cele casovo

valentinamatic
31. júl 2020

@red_cat tak to bude predsa zapal mechura 😅 skoda..

leyla9
autor
1. aug 2020

@red_cat dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre