Ahojte začína mi zapal močových ciest ms mešká 2-3dni pravdepodobne stoho ale taktiež mávame styk bez ochrany test Negatívny🤷♀️ čítala som tu na mk ze podaktore práve pri začínajúcom tehu mali tento zapal neviem co je natom pravdy 🙈 mala z vás niekto toto ze jej začínal zápal a pritom šlo aj o tehotenstvo nechcem si namyslat 🤦♀️ keďže ani tomu neverím ked je test negatívny zajtra idem k dr aby mi vzala moc a dala lieky
Mne sa to stalo minuly rok v novembri, vravim si ze zapal mam bolest krizov, stale som chodila na wc. Dak som si davala teplu vanu niekolko krát atď. Potom sme sli na oslavu 50-ky a tam zrazu silne kŕče a krvácanie. No az dva dni na to si vravim ze co to... Urobila som si test a tam este boli 2// no den na to uz slabšie..... Samozrejme som nemala tusenia ze by som mohla byt a ani som pomaly nemala byt z čoho 🤦♀️ bolo to hrozne
@leyla9 ahoj mne na zapal moc.mechura ak este nie je velmi rozvinuty pomaha pit citronovu stavu, najlepsie kazdu hodinu aspon pol citrona a vela vela vela vody, nech sa to vyplavuje z mechura von..
Mala som to tiež, mala som zapálené moč.cesty aj začiatok tehotenstva.
Brala som aj ATB, hádam nechceš dostať zápal obličiek.
@leyla9 ty predsa nemusíš vydržať bez ATB. Mne lekár predpísal myslím, že to boli ATB Zinnat, ktoré sa môžu aj v tehotenstve. Ak by si bola tehotná, tak neliečený zápal je oveľa horší ako ATB. Dnes sú už rôzne ATB, ktoé môžu aj tehotné. Určite choď k lekárovi, on ti pozrie moč a ak tam bude zápal, dá ti ATB. Povedz mu, že môžeš byť tehotná a dá ti také, ktoré ti neuškodia.
@ivinkapink Ďakujem hned si aj dám
@mondolina jasne ze nechcem
@mmoonna ďakujem zajtra určite ráno idem 😊
Žienky dnes som sa niak nedostala k dr. Kvôli rodinnym problémom to tu nebudem rozoberať chcella som sa spýtat močové cesty sa dáju riešiť aj u gynekológa?
Mňa ešte nikto neposlal s močovymi cestami ku gynekológovi, veď vyskúšaj teda.
Baby ma niekto skúsenosť z dm baby top test?
Ahojte dievčatá, s partnerom sa snazime (iba) treti tyzden o babo. Mam nasledovny problem. Menzes som dostala pred tyzdnom ale trval iba 1 den 🤷♀️ (z obvyklých 4) odvtedy mam bolesti v krizoch, ktorá sa ťahá až do stehien a boli ma aj brucho. Som neskutočne unavená, kde sadnem tam spím.. Dnes som bola u gynekológa a povedal mi ze je vsetko ok, tehotenstvo nepotvrdil, pretože je to ešte skoro a môže to byť aj zápal mechúra 🤷♀️ mali ste niektorá niečo podobné..? Môže to byť tehotenstvo..? Vďaka za nazor 😘
Robila som 2x test (aj tak je ešte skoro) samozrejme negatívny.
@valentinamatic nie nemoze..nesedi to cele casovo
@red_cat tak to bude predsa zapal mechura 😅 skoda..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leyla9 ahoj, ja som chytila mocové cesty, išla som k lekárovi, chcel mi dať ATB,ale že si mám pre istotu spraviť test,keďže sme sa snažili o bábo. A na teste duch. No a potom mi lekár vravel že už sa mu stalo,že na začiatku tehu mali ženy zápal močových ciest, že to bude hormónmi.