Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉
ahooj fogynka dakujem 😵
musiiim ist upratovat 😉
nazdááárek,tak ať se to tu hezky těhulíííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀 😀 😀
to sa aj bude 😀
to je dobře 🙂 se těším
aj ja sa tešiiim 😵
a už je to hotoveeee 😀 😀 😀
už je to uděláno,už je to hotovo....a kam zmizela foogy?
fogynkaaaaaaaaaaaaaaaaa kdeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiii
anet ty mi čitas myslienky na dialku 😀
ok tak ja to baliim pačko musim ist umzvat podlahu a este sa stihnut sprchnut lebo vecer ideme na oslavu 😉
dani,měj se krásně papa a zase někdy 😉 😲
...taky se pro dnešek loučim 🙂 mějte se bájo a užívejte zbytek soboty a celičkou neděli 😀 papa 😲
holky, ach jo, to mě štve, že jsem vás propásla, těšila jsem se, že pokecáme. Oni přišli tchánovci z procházky, stavili se tady na kafe a čajdu a buchtu.... tak hold zítra, no
fogynka nevadi pekny večer 😵
ahoj holky, tak nove tema! super! 🙂 tady bylo dnes pekne 🙂 snih, pak jsme sli na vychazku, jenze ejhle - ono zrovna pekne ficelo a snezilo, no ale byli jsme uz obleceni, tak jsme sli i tak 😉 ale byl to zazitek! 😀
Ahojda - koukám, že z prvního sněhu jsme vyvalené jako děti, co? jsem ráda, že jste na tom stejně jako já, já taky furt koukám z okna a jsem z toho celá nadšená :o))
a co plánujete na odpo?
jééééé nové téma....tak ať se nám to těhulí a těhotným maminkám ať ty jejich miminka jsou zdravoučká 😵 😵 😵
ahoj foogy 😉 my jdeme blahopřát synovcovi....má 10let 😉
ahojte 🙂
ahoj evit 😵
Ahoj nechynko a evitko!
nechy - jé a cos mu koupila? to bude nějakej krásnej dort, co? hm, taky bych si dala
já budu odpo asi uklízet podzimní bundy a boty na půdu a odpočívat
dobre ranko babulky 😵
megaaanka si este doma??? 😀
ahoj holky, jdu vás jen pozdravit...
megn držím pěsti, ať vše dopadne na jedničku s hvězdičkou
prcku, tobě taký, už to máš taky za pár, uteče to jako voda
a zbývajícím snž - nový roku už určitě štěstí přinese, takže to taky máte za pár 😵
dobre ranko kocky 🙂
Pěkné pindělí všem.
heli děkuji moc, velice mne práníčko potěšilo a zároveň i překvapilo 😵 😉 Jak se máš?
Danuško som doma, kaj bych jako měla být? Si myslíš, že jsem se rozpůlila či co? 😀 😀
A všem přeji ať se v dalším pokračování hezky písmenkuje a hlavně ať přinese ovoce, snažilkám mimíšky a nám skoromaminám a maminám jen ty nejzdravější nejhodnější děťátka! 🙂
megaaaan ahoooooj
meganka dnes je tvoj Den 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj danko - jsi šikulka!!!