Za koľko mesiacov sa vám podarilo otehotnieť?

ona12
18. okt 2018

Ahojte za koľko mesiacov sa vám podarilo otehotnieť?

sivana09
18. okt 2018

@ona12 ahoj.. ja mam 26, hormonalnu antikoncepciu neberiem uz 5 rokov a otehotnela som hned v prvy mesiac ked sme sa o to pokusili.. ale v osmom tyzdni som potratila, tak teraz cakam tri mesiace kym mozeme skusit znova

lechtivka
18. okt 2018

Ja som nikdy nebrala antikoncepciu, ani nemala žiadne zdrav problémy ... takže hneď v prvej ovulke kedy sme vyskúšali🤔😂

sweetlip
18. okt 2018

Ja som nikdy HA nebrala a prve dietatko 9 mesiacov a druhe na druhy cyklus

dlucy
18. okt 2018

Prvy syn na prvykrat a toto druhe nas potrapilo dlhsie kvoli mojej potravinovej alergii 🙂

misinka0611
18. okt 2018

Na 1x.

hennyinnsbruck
18. okt 2018

S exom rok a pol(biochemicke).. S novym partnerom na prvu supu(biochemicke) druhy x potom v 4 tom cykle (som v 35tt)

kathhii
18. okt 2018

po 18mesiacoch...
Antikoncepciu som nebrala 5 rokov, menzes som mala ako hodinky, ale aj tak sme si museli počkať...
Nič nám neušlo, nakoniec som aj rada, že to trvalo tak dlho, lebo sme stihli aj turistickú svadobnú cestu na jeseň- keby som bola tehotná, tak by sme sa už asi nikde nedostali.

lucka1197
18. okt 2018

@ona12 ahoj 🙂 ked som bola s prvym vaznym priatelom tak sme sa snazili vyse roka a nic. Potom sme sa rozisli a po par rokoch som si nasla svojho terajsieho priatela. Nikdy som nebrala ziadne tabletky a ani si nesledovala ovulku. No a ked sme sa rozhodli ze sa zacneme snazit podarilo sa pocas prveho mesiaca 🙂 a to som myslela ze to bude trvat ovela dlhsie.

fantinka
18. okt 2018

4 roky 😉

stanka04
18. okt 2018

@ona12 prva 5 rokov, druhy na prvy sup 😊

trashpanda
18. okt 2018

Na nultý pokus. Pri menzese cca 3x do roka som ochranu nebrala dostatočne vážne. :D

pininka
18. okt 2018

Trikrát na prvý sup, prvé skončilo potratom, raz asi cca 3 mesiace sme sa snažili, lebo mi zblbla ovulka

bianka532
18. okt 2018

s expm 9 rokov nic, novy partner na prvy krat

ivkapon
18. okt 2018

Prve dietatko hned po vysadeni antiky. Druhe dietatko 7 mesiacov. Tretie dietatko 11 rokov.

veronice
18. okt 2018

Na prvykrat a to sme fakt necakali....ze vsak skusime a ked to nevyjde tak sa posnazime potom az po dovolenke....Ja som mala 29, manzel 33, 4 dni po svadbe som bola u lekara a ten mi vravi ze je vsetko ok ale ze tento mesiac to na ovulaciu nevyzera plus nabeh na PCO, ovulacne testy negativne a o mesiac tehotensky test pozitivny :D zajtra zaciname 28tt 🙂

ona12
autor
18. okt 2018

A myslíte si ,že je to naozaj pravda ,že všetko je v hlave?Keď žena stále len čaká či dostane alebo nie..je tam nejaký stres,dobre že každý deň si nerobí testy a stále sa im nedarí?

nika_m
18. okt 2018

Nam sa to podarilo po 22 mesiacoch...antikoncepciu som nikdy nebrala...je pravda ze sme sa nesnazili cely ten cas ako "kraliky" a boli mesiace kedy sme jasne ze ovulaciu netrafili ani zdaleka mozno...kazdopadne hned ako som to vvypustila z hlavy na 100% a povedala si ze ved mam cas, budem sa venovat praci, schudnem este (kedze nemam idealnu vahu) som uz nedostala dalsi menzes 🙂 mozno aj vaha robila svoje, mozno celkove psychicke nastavenie lebo som velmi chcela hned po svadbe otehotniet, tazko povedat...🙂

lubi40
18. okt 2018

@ona12 prve na druhy pokus a druhy na prvy pokus

patrica8
18. okt 2018

Prveho sme sa nesnazili, nic som nesledoval, nechali sme to na prirodu takze sme isli naplno bez ochrany. Takze cca 4mesiace od vysadenia antik. ale mali sme vtedy velke problemy v praci, o ktoru sme prisli, 2x sme sa stahovali, prerabali byt, moje 2 choroby. Druheho hned pocas prveho cyklu, to som bola v absolutnej pohode. Prave zaplatena dovolenka, zacala som cvicit, s muzom to bolo super ziadne hadky.
Takze si myslim, pokial su obaja zdravotne v poriadku, tak psychika urcite hra rolu. Ta ma velky vyznam vo vsetkom. Vidim to aj v nasom vztahu.

simcika
18. okt 2018

prve na prvy pokus, druhe tiez ale potratila som, potom pauza 6 mesiacov - tak mi poradil lekar po kyretazi a dalsie vyslo na prvy pokus ( po tych mesiacoch). Nesledovala som nic, povedala som si, ze to pojde - verila som tomu. Viera je dolezita, podla mna 🙂 A hlavne sa na to dieta tesit tak, ze strachy a obavy musia ist do uzadia 🙂

tyelde
18. okt 2018

2x nechcene, na prvú nehodu. Určite nie je v hlave všetko, ale rozdiel to spraví 👍

janulka2811
18. okt 2018

Za mesiac 😉

hennyinnsbruck
18. okt 2018

@ona12 ty vies co, ja ti odpoviem takto s mojej skusenosti ako byvala snazilka... Mozes kazdy mesiac testovat od 8dpo,robit ovulacne testy len si to Musis v hlave nastavit. A nestresovat sa. Nepodarilo sa? No a co, mozem dalej cvicit o sto sest(napr), dat sa tetovat(napr).... ked sme s 1 partnerom skusali bola som posadnuta, sex na povel no des... Pri druhom partnerovi som si nadalej ovu testy robila, aj tehu, ale cele som to brala inak, viac s humorom..... Ked Ste zdravy a nesnazite sa extremne dlho staci si urobit v hlave poriadok a vsetko pojde lahsie 😊😊

janulka2811
18. okt 2018

@ona12 ver tomu,ze je to v hlave,neries nestresuj sa a uvidis ako to pojde 😉

veronice
18. okt 2018

@ona12 ako pise tyelde - urcite to nie je len o tom lebo hold ked je biologicka prekazka tak to cistou hlavou nevyliecis ale stres moze byt spustacom mnohych inych problemov a blokovat nejake procesy v tele takze urcite je lepsie ist do toho bez stresu ale urcite ti povedia mamicky co sa snazili niekolko mesiacov aj rokov ze zas take jednoduche to nie je...

tinaa64
18. okt 2018

Prve tehu po 9.mes.a druhe po 3.mes.

siska53
18. okt 2018

@ona12 najskor cira nahoda z davania si pozor. Druhe bolo na 2.pokus.

extempore
18. okt 2018

Obe deti na prvý šup 😁

lilijana
18. okt 2018

1.syn na 1x, 2.syn na 2 x, 3. syn/ešte nenarodený/ na 2x

miza88
18. okt 2018

@ona12 Tak aby si tu nemala len samé krátkodobé záležitosti 😀 My sa snažíme už 15ty mesiac a stále nič...obaja sme zdraví, nemáme žiadny problém, aj som to riešila, poplakala si, testovala si ovu a aj ma to už prešlo...teraz si už len užívame ako je nám spolu dobre a veríme, že čoskoro to príde 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre