Ahojte snažilky 😊🌸 tie ktoré ste brali inofolic za aký čas ste zostali tehulky? 😊😊 ja som ich začala užívať pred cca 3 týždňami a som zvedavá ktorej ako zabrali? 😊🌸❤️
Mne zabral hneď prvý mesiac užívania, mala som 2 krásne dominantn foliky už na 13 DC 🙂 za mna sa to určite oplatí, neľutujem kúpu
ja som prvy krat zostala tehotna hned po prvom mesiaci uzivania a druhy krat po dvoch mesiacoch uzivania 🙂
@anjelik2323 ja som ho začala brať tento mesiac, tak tiež do neho vkladám nádej. Aj keď sa snažíme len 4-5 mesiacov
mne inak odporucil gynekolog ze az ma to nezatazi prilis financne, tak mozem uzivat dva balicky denne 🙂
Mne nezabral vôbec ani inofolic combi !
Dr aj vravel že nie každej žene pomôže.
Takže za mňa vyhodené peniaze do koša
Nam sa zadarilo pri mesiaci uzivania Inofolicu
@lenka2232 podla mna sa to oplatí ako čítam ďalšie dva príspevky 🙂 takze uvidíme ako to dopadne 🙂 dúfam že sa aj mne objavia onedlho dve čiaročky a teda držím aj tebe palce ❤️😊😊😊
6 mesiacov a zatiaľ nič
@anjelik2323 dakujem pekne,uz sa snazime 8 mesiacov a stale nic 😔 Asi ho vyskusam aj ja,nic za to nedam
@lenka2232 pravdaže vyskúšaj a uvidis 😊 možno nám to zábere no možno nie,uvidíme. Mne to odporučil môj gynekológ tak už hádam bude v tom niečo a zaberie 😊🌸
Ja som to začala brať...brala som to asi 2 týždne...potom som už aj na to zabudla tak som prestala a potom som otehotnela. Takže neviem povedať s určitosťou či aj nám práve pomohol 🙂 možno len trošku dopomohol...snažili sme sa predtým len nejaké 2 mesiace.
Nam sa zadarilo po 4 mesiacoch uzivania. Dufam ze mi pomohol prave on, planujem aj pri snahe o druhe babo brat
Baby idem asi s vami do toho 🙂
Pri dcerke som uzivala inofolic asi mesiac kym som zistila ze som tehu ... no a teraz krpana bude mat tri roky a z toho skoro rok sa snazime o surodenca ... tak asi idem dnes kupit tiez inofolic 🙂
@eliskapa tak ti teda držíme palce 😊😊💐
Dievcata a kedy ho zacat brat? Pred menzesom,ci po nom? Alebo je to jedno?
@lenka2232 ja som zacala ku koncu menzesu uzivat.
Pri dcerke som otehotnela na 3.cyklus s Inofolicom(po dlhom neuspesnom snazeni), pri tomto babatku na 2.cyklus. Podla mna mi urcite pomohol.
Mne ho odporucila dr.na cystu, pomohlo a na 3 mesiac od zacatia uzivania som aj otehotnela 🙂
Ahojte 🙂 Ja som zacala uzivat inofolic combi na odporucanie mojho gynekologa zaciatkom marca. No nedavala som si tabletky pravidelne, viac menej jednu tabletu denne ani to nie kazdy den :D az v aprili som ich zacala uzivat pravidelnejsie a 17. mája mi uz meskala menstruacia, a na druhy den mi ukazal test dve ciarky ;) uz len cakam na vysetrenie k dr.
@1alusa1 drzim palce 🙂 🙂 🙂
Ahojte, ja beriem zatiaľ mesiac tak uvidíme či sa podarí mi otehotnieť, zatiaľ nič ešte. Ja mám cyklus dosť rozhádzaný tak som zvedavá či mi to pomôže. Určite podám info 🙂
Ja som minuly rok v maji mala mimomaternicove tehotenstvo...zacala som brat inofolic niekedy v juni a v auguste uz som bola tehotna.
@anjelik2323 ahoj? prosím, pomohol ti ten infolic?
Ahojte, mám na predaj otvorené balenie (exp. 1/2022) - Inofolic (48 sáčkov) a Folandrol (14 sáčkov), ak by bol záujem, posuniem za 13 eur už vrátane pošty.
@anjelik2323 ahoj , pomohol ti inofolic ?? Otehotnela si ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ja prave rozmyslam,ze si ho kupim,myslis,ze naozaj pomaha? Citala som vela prispevkov,ale stale sa neviem rozhodnut,ci sa to oplati kupovat 😕