Ahojte! Koľko trvalo kým ste otehotneli popri dojčení? Kľudne sa o tom môžete aj rozpísať, ako často ste dojčili, či ste mali pravidelné cykly a koľko vtedy malo vaše staršie dieťatko. 🙂
Na prvý šup, ako pri prvej. Posledna MS bola v novembri, rozhodli sme sa, že ideme na to, ďalšia už neprišla. Cykly som ale mala ako hodinky. 🙂
Dcéra mala v decembri 2.
Babulky, normálne ste mali krámy, dojčili ste a otehotneli ste? Ja kojím, menzes mam už dlho, ale nedarí sa nam..
@spisanka ja som mala normálne pravidelne, ale ja mám bolestivú ovuláciu, takže ja som aj plodné dni vedela presne. A mala som vždy 14. - 15. deň.
Ja som dostala prvú menštruáciu 8 mesiacov po pôrode. Hneď po nej som otehotnela.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vierakuli ja hneď "na prvý šup", starší mal vtedy 2 mesiace pred 2.narodeninami...ešte som ho dojčila aj den aj na noc a potom som postupne začala vynechávať deň a úplne som prestala dojčiť pár dní po jeho druhých narodeninách, bola som vtedy cca v 11-12tt.