Vzdávam to

3. okt 2023

Denník si nepíšem a nemám to komu povedať, takže sa vypíšem tu. Nečakám radu alebo názor, len to musím dať von zo seba.

Vzdávam to. Ak to tento cyklus nevyšlo (čo asi nie, keďže 2 dni pred MS a test negatívny..), tak to vzdávam.
Vždy som chcela ísť študovať ďalšiu VŠ a teraz je ten čas dať sa na to. Zmením svoje priority o 180 stupňov a i keď vždy budem túžiť po dieťati, kým to nie je dopriate mne, zatiaľ sa budem vzdelávať aby som sa mohla venovať iným deťom. To prázdno v sebe musím niečím zaplniť a dostať sa na iné myšlienky. Mať iný cieľ v živote než "tehotenstvo". Uvažujem, že istý čas sa budeme aj chrániť. Aby som sa nemusela sledovať a počítať dni, lebo i keď to nebude naschvál, ak budem vedieť, že je šanca tak podvedome budem na to myslieť. Pre moje psychické dobro teraz najlepšie (zároveň ironické keďže túžim po bábätku) bude ak sa chránime. Verím, že všetko sa deje kvôli niečomu a možno to po čom túžim ja ešte nie je teraz určené pre mňa. Ešte tu "mám inú úlohu" predtým.

Ďakujem, že som sa mohla vypísať.

babulkomale
3. okt 2023

Drzim palce. Je to mozno fraza, ale prax a aj tu vela skusenosti hovori, ze ked sa na to prestanes sustredit ako na jedinu vec v zivote, tak to pride.

rusalinka
3. okt 2023
monika185243
3. okt 2023

Jediné čo môžem napísať je, že ti prajem aby vám to vyšlo, držím palce ❤️

tamta
3. okt 2023

Myslím, ze správne rozhodnutie začať sa venovať aj niečomu inému, verim, ze to pomôže ❤️
Akurát odporúčam prestať riešiť ochranu, proste sa na to vyprdni, odinstaluj všetky aplikácie a len si užívajte milovanie a nechajte to na drobca, kedy bude chcieť prísť... ❤️ Veľmi držím palce

katarinka89
3. okt 2023

Správny postoj.

svokrinjazykmonika
3. okt 2023

No my sme sa 10 rokov nechránili, išli sme na plno. Brali sme to tak, že bude - bude, nebude - nevadí. A 10 rokov nič. Tak sme sa rozhodli že veď je nám takto fajn, dieťa v podstate ani nechceme. A keď sme sa definitívne rozhodli že nechceme dieťa, bum! Hneď sme spravili dcérku.

pet888
3. okt 2023

Mudro,zacni sa venovat sebe,svojim tuzbam,svojmu zivotu a dieta pride vtedy,ked to budes najmenej cakat…✨

pabla99
4. okt 2023

Sk chceš napíš súkromnú správu. Úplne chápem tvoj postoj

juliet86
4. okt 2023

odporucam psychoterapiu

medda_beda
17. okt 2023

Úplne ťa chápem tiež som si myslela, že takto na to človek bude myslieť stále, ale prišlo obdobie keď som na to nemala čas myslieť.

Napriek tomu zázraky sa nediali takže by som sa veľmi neupínala na to, že je to myslením.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre