Žienky mate skúsenosti z vyvolanim Ovulácie?
@veronikaszabova zabralo? Podarilo sa tehotenstvo?
@jaruska_12 ano
@veronikaszabova super dúfam ze zaberie aj mne a pichli ti aj pregnyl?
@jaruska_12 nie, bola som sledovana na folikulometrii, vsetko islo tak, ako malo. Folik praskol.
@veronikaszabova gratulujem budem veriť ze to vynde aj nám vďaka za povzbudenie ♥️
A myslíte že mi to lekár predpise? Lebo ja ako ovulaciu mam ale chcela by som si ju nastaviť podľa seba keďže manžel pracuje v nemeckú a nevychytava moje plodné dní
ja som bola na folikulometrii, kde mi presne vypočítali ovuláciu, ovulácia bola vyvolaná s Ovitrelle, vyšlo to na prvý krát
@edi1234 tak ked mas ovulaciu, preco chces brat silne hormony??
Vyvolana ovulacia - vtedy, ked tu ovulaciu proste nemas. Ty ju mas, tak pochybujem, ze ta budu stimulovat hormonmi.
@edi1234
"...ale chcela by som si ju nastaviť podľa seba..." --- ono si ju aj tak nenastavis podla seba
Ono to tak nefunguje, ze si ju vyvolas na taky datum ako ty chces... Zacinas to brat od 2-3 dna cyklu.. To by si musela cely cyklus poposuvat a ani to by ti nezarucilo, ze bude ovula vtedy, ked si ty zelas...
@ikonica ja som ju najprv nepochopila 🙈 myslela som si, ze nema ovulaciu a budu ju stimulovat hormonmi. Nie, ze ju chce mat vtedy, kedy ona chce. To by bolo velmi jednoduche 🙂
@edi1234 ano s clostilbegitom a pregnylom
@sayonara15 ja si mam v nedelu pichnut ovitrelle, tak dufam, ze aj nam to vyjde na prvu supu🙂)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@edi1234 ano, clostilbegytom