Výtok po inseminacií

Ahojte baby, už som písala v predošlých diskusiách, som po inseminacii, mala som ružový výtok, potom to prestalo a teraz mam taky biely hustý naťahovaci výtok. Mam citlivé prsníky. Mam také mierne bolesti v podbrušku, ako by mi už mala prísť menzes, bolia ma tiež aj kríže. Baby snažíme sa o bábätko na inseminaciu do bola kvôli tomu, aby sa nám to už konečne podarilo. 9.9. ma prísť menzes. Dúfam, že nepríde🙏. 23.8.2023 som bola na inseminaciu, je ešte skoro si robiť tehotenský test? Alebo radšej počkať, či príde menzes alebo nie a až potom?? Baby ďakujem vopred za každú odpoveď 😊

jaskolka
1. sep 2023

@jasminavanesa2022 je to skoro podľa mňa.

zuzikig
2. sep 2023

Ahoj, my sme boli na iui (inseminácii) 21.8. a v pondelok idem na krv a sono, ale test si skúsim spraviť už zajtra. Držím palce ✊🏻

jasminavanesa2022
autor
2. sep 2023

@zuzikig a tiež si mala po IUI výtok? Ružový, biely?? A mala si také mierne bolesti v podbrušku a v oblasti krížov, ako by už mala prísť MS ?

zuzikig
2. sep 2023

@jasminavanesa2022 výtok som mala asi zo 2 dni po zákroku. A MS má prísť až v priebehu budúceho týždňa, ale bolesti mám občas v podbrušku, ale ťažko povedať čomu to pripísať, hádam nie skóremu PMS, ale tehotenstvu 💛

jasminavanesa2022
autor
2. sep 2023

@zuzikig ja som mala dva dní ružový výtok po zákroku. Teraz mam také mierne bolesti v podbrušku. A biely hustý výtok. Tiež sa snažíme o bábätko a dúfam konečne, že sa nám to teraz po iui podarí. 🩷

jasminavanesa2022
autor
3. sep 2023

@zuzikig no ako si dopadla? Robila si si tehu test ?

zuzikig
5. sep 2023

@jasminavanesa2022 robila, žiaľ bol negatívny a potvrdil mi to včera už aj doktor

jasminavanesa2022
autor
6. sep 2023

@zuzikig tiež som robila test, žiaľ tiež negatívny 🥺 zas to nevyšlo 😓

zuzikig
7. sep 2023

@jasminavanesa2022 je mi to ľúto

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre