Ahojte žienky, na nervy som. 😄 Viem, že nemáte veštecké gule a viem že mi neostáva nič iné ako iba čakať, ale chcem sa s vami podeliť a zistiť či ste na tom nebola niektorá podobne.
Snažíme sa s priateľom, od ovulácie mám silný vytok, skôr vodnatý, kremovy. Menštruácia mi už pár dní mešká a testy sú negativne. Od ovulácie som si prešla všeličim. Aj strašná únava, aj mi jesť nechutí, a hlavne mám veľmi bolestivú ovulácia aj s krčami a výtok, lenže tento stav mi ostal až do dnešného dňa. Bolí ma podbrušku, taký tlak, panvu občas zacitim, kríže. Stále vlhko v nohavičkách. Zo zaujímavosti som si hmatala krčok a tiež je od ovulácie rovnako vysoko. Môže byť (skôr rečnicka otázka😁), že budem aj tak tehotná, len sa bábo ešte nechce prezradiť?
Ďakujem za vaše skúsenosti a postrehy. 😊
@00bubka00 skúsim ešte vydržať, uvidím či príde či nie a keď tak urobím o dva dni znovu. Moje telo má pri všetkých krvných testoch vždy dolné hraničné hodnoty, vôbec by som sa nečudovala keby mi aj hcg pomaly stúpalo 😀 najhoršie je to čakanie, ani ms ani dve //, telo si zo mňa striela
@nessa123 mne vysiel test az ked mi menstruacia meskala 14 dni.. a priznaky som mala cely cas tie iste ako pises ty..drzim palce❤
@nessa123 mne ukázal test až 18DPO. Mohlo to byť aj neskôr. Čiarka bola aj tak taká slabá že som sa musela extrémne sústrediť aby som ju našla. Skúsim dať foto. Mala som proste posunutu ovulaciu. 7.2. bola posledná ms a test až 15.3. A tak to aj bolo lebo podľa ms som v 12tt ale podľa ultrazvuku 10tt. Takže ešte nič nie je stratené
@nessa123 tu tá foto. Prvý vrchný test je veeeelmi slabý ale je. Ten bol robený 18DPO. Potom som robila každý deň ráno v rovnaký čas
@monika2605 @kkovacovak
Ďakujem žienky, dúfala som, že to tak bude, ale ms v noci prišla a teda každú hodinu musím meniť, tak zo mňa leje. Neviem čo má toto znamenať, ale nevadí. V každom prípade v snažení pokračujeme a verím, že o mesiac už nepríde. 😁😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nessa123 koľko dni si po ovulácii?