Dievčatá opýtam sa vás jednu otázku, ten priesvitný natahivaci hlien je iba v deň ovulácie ? Lebo včera mi klesla teplota o 0.3 stupňa (na 36,1) .. hlien som mala priesvitný a medzi palcami sa úplne naťahoval ako soplik 😂😂 dnes uz je taký viac do biela, je taký vodnatejsi ale už sa tak nenatahuje ako včera, len trošinku a teplota išla hore na 36,3 tak neviem 🤷 som z toho úplný magor už 😂😂 asi to už prestanem riešiť lebo ma z toho porazí 😂
My sme mali včera 2x to som mala ten priesvitný, a potom ešte 2 dní pred tým a aj pred tým ešte :D tak uvidíme či sa podarí 😊
Určite to bola ovulácia.
@miska0948 bude veľmi ťažké otehotnieť ak si z toho spravíš stres.
Ak sa budete s partnerom milovať a ty budeš mať v hlave myšlienku-snáď to už vyjde,dúfam že už budem tehotná,ja chcem bábätko- tak sex bude úplná fraška. A ešte ak túto myšlienku vnútiš aj jemu tak to bude katastrofa.
A druhá vec ak niekto dlhodobo pociťuje stres a napätie znižuje sa neplodnosť.
Napríklad ak má muž v práci príliš veľký stres tak je veľmi veľké riziko že sa na tú dobu stane neplodný. Čiže ak ty budeš umelo vytvárať stres a napätie že sa nedarí otehotnieť tak v tej dobe sa tvoj partner môže dostať do situácie že bude neplodný. Takýto stres mnohé ženy priviedol až do štádia keď museli byť umelo oplodnené. A to predsa nechceš.
Ako z toho von?
Za prvé,zahoď teplomer.
(Ja doma teplomer vôbec nemám. A to mám tri deti. Ak cítim že má niektoré zvýšenú teplotu tak ho zabalím pod perinu kde sa vypotí až kým nie je zdravý)
Za druhé-daj si každý deň 1000 mg vitamínu c. Odbúraš tak nahromadený stres. Ten ti najviac bráni otehotnieť.
Za tretie- prestaň premýšľať že musíš otehotnieť. Ako sa to dá? Vždy keď ti to napadne okamžite si začni napríklad spievať. Alebo začni počítať žalúzie. Alebo si zapni niečo v mobile. Alebo sprav čokoľvek aby si okamžite tú myšlienku dostala z hlavy.
A tak sa postupne prestane neustále k tebe vracať a kaziť ti život. Kaziť ti deň. Kaziť ti sex.
@reny73 .. ďakujem za tvoju radu 😊 .. práveže priateľ na to vôbec nemyslí, vôbec z toho nemá stres.. a ja mu to nepripomínam 🙂 ale máš pravdu, mala by som aj ja prestať na to myslieť a zabaviť sa niečím iným... Asi sa na to naozaj vykaslem a podarí sa keď to budem najmenej očakávať 🙂
Ale toto je cista pravda co pisala miska mozem to potvrdit mam 3 deti tie prve2 prisli dost rychlo ale chceli sme aj tretie dieta moc sa nam nedarilo tak som si povedala kaslem nato vsak uz mam 2 aspon daco a bam na 2 mesiac som bola tehotnaa . Chcem le n tim povedat ze cim viac tuzite po dietatku tak sa to nedariiii.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme mali sex v deň pred tým lepkavym hlinenom a v daný deň a narodila sa nám dcerka. Podľa mna ten lepkavy hlien indikuje už ovulaciu.