Vysoký luteinizačný hormón (LH)

18. sep 2021

Ahojte kocky , prosím Vás mala ste niektorá problém s neustálym vysokým Lh hormónom ? Neviete aká môže byt príčina ? Čítať radšej už nebudem , lebo od nádoru na mozgu a pod.
som sa Dočítala :( doktorka to nijak nerieši

e1i
18. sep 2021

Vysoke lh moze sposobovat napr znížená funkcia vajecnikov uz. Treba komplet hormonalny profil + amh pre začiatok. Vek?

autor
18. sep 2021

@e1i mám 26 a amh 5😔 PCO

e1i
18. sep 2021

Mne v car povedali ze obrateny pomer fsh a lh je typickym obrazom pco. Je ich vela ale pomaly dozrievaju. Dieťa mame po ivf. Prirodzene to nešlo.

autor
18. sep 2021

@e1i áno presne mám to tak isto ten obrátený pomer . Mne v cár stále tvrdí že to pôjde prirodzene , nejako ani vyšetrenie moc nechcú robiť , boli sme na iui ale neúspešne .

e1i
18. sep 2021

Nam rovno povedali ze prirodzene by to dlho trvalo (tolko casu sme uz nemali) a iui by boli vyhodene peniaze. Ak chces napis spravu. Konzultuj viac car a rozhodni sa potom

lalilla
19. sep 2021

Prosim zistili ti to z krvy ten vysoky lh hormon?

e1i
19. sep 2021

@lalilla ano to robia z hormonálneho profilu. Robi sa 2-5 dc

lalilla
19. sep 2021

@e1i a mne moja gyn robila horm profil v strede cyklu...min ked som povedala zw by som chxela zopakovat ze naco ze netreba vsetko mam ok. Idem za nou zas, to je otrasne este aj lekark miesto pomoci robia problemy. Dakujem vlemi pekne za info

autor
19. sep 2021

@lalilla aj mne moja robila tento v strede cyklu 😃cudne . Lekárom sa hp moc nechce robiť , to mám overené od viacerých lekárov už .. choré a keď ešte ani v centre sa im nechce tak už nemám čo povedať k tomu

lalilla
19. sep 2021

Ja fakt nechapem. Mne ani v centre nerobili na 3dc a tusim este potom sa ma raz brat krv. Proste len raz zobrali krv vsetko je ok a vybavene...nechapem oh. A gyn mi to zobrat nechcela, rozmyslam ze si to aj zaplatim ale to je fakt otrasny pristup nechapem preco to nechcu brat

autor
20. sep 2021

@lalilla to som si niekedy myslela že len ku mne sa tak chovajú . Ale už normálne si myslím že ženy ktoré majú problém s plodnostou tam im naschval nepomáhajú , inak mi to už nepríde . Pretože mne ani v centre nechcú pomôcť , žiadna ochota - odpália má s tým že ste mladá a podarí sa Vám prirodzene . Prosím ? A snažíme sa 4 roky už . Nechcú mi urobiť ani priechodnosť , nič

pietrula
7. nov 2022

Ahoj. Ake vysoke si mala to LH? Vysvetlilo sa yo potom?

autor
7. nov 2022

@pietrula ahoj , ja už si nepamätám koľko bolo ale tuším nad 20. Momentálne som mesiac pred pôrodom , ale ja som mala problém už potom s každým hormónom

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre