Ahojte kocky , prosím Vás mala ste niektorá problém s neustálym vysokým Lh hormónom ? Neviete aká môže byt príčina ? Čítať radšej už nebudem , lebo od nádoru na mozgu a pod.
som sa Dočítala :( doktorka to nijak nerieši
@e1i mám 26 a amh 5😔 PCO
Mne v car povedali ze obrateny pomer fsh a lh je typickym obrazom pco. Je ich vela ale pomaly dozrievaju. Dieťa mame po ivf. Prirodzene to nešlo.
@e1i áno presne mám to tak isto ten obrátený pomer . Mne v cár stále tvrdí že to pôjde prirodzene , nejako ani vyšetrenie moc nechcú robiť , boli sme na iui ale neúspešne .
Nam rovno povedali ze prirodzene by to dlho trvalo (tolko casu sme uz nemali) a iui by boli vyhodene peniaze. Ak chces napis spravu. Konzultuj viac car a rozhodni sa potom
Prosim zistili ti to z krvy ten vysoky lh hormon?
@lalilla aj mne moja robila tento v strede cyklu 😃cudne . Lekárom sa hp moc nechce robiť , to mám overené od viacerých lekárov už .. choré a keď ešte ani v centre sa im nechce tak už nemám čo povedať k tomu
Ja fakt nechapem. Mne ani v centre nerobili na 3dc a tusim este potom sa ma raz brat krv. Proste len raz zobrali krv vsetko je ok a vybavene...nechapem oh. A gyn mi to zobrat nechcela, rozmyslam ze si to aj zaplatim ale to je fakt otrasny pristup nechapem preco to nechcu brat
@lalilla to som si niekedy myslela že len ku mne sa tak chovajú . Ale už normálne si myslím že ženy ktoré majú problém s plodnostou tam im naschval nepomáhajú , inak mi to už nepríde . Pretože mne ani v centre nechcú pomôcť , žiadna ochota - odpália má s tým že ste mladá a podarí sa Vám prirodzene . Prosím ? A snažíme sa 4 roky už . Nechcú mi urobiť ani priechodnosť , nič
Ahoj. Ake vysoke si mala to LH? Vysvetlilo sa yo potom?
@pietrula ahoj , ja už si nepamätám koľko bolo ale tuším nad 20. Momentálne som mesiac pred pôrodom , ale ja som mala problém už potom s každým hormónom
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vysoke lh moze sposobovat napr znížená funkcia vajecnikov uz. Treba komplet hormonalny profil + amh pre začiatok. Vek?