Dobry den. Dna 17.4 som bola na potvrdenie ovulky, ktora ale prebehla 19.4. Dr vravela ze mam vysoku sliznicu a do dvoch tyzdnov pride menzes. S muzom mame nechraneny pohl styk, s tým ale ze zatial sme to nerobili na ostro, len prerusovane alebo mimo mna do konca. Keby sa to podarilo uz teraz, kedze menzes nechodi ani nemam priznaky aby vobec dosiel, kedy mozem najskor testovat? A ta vysoka sliznica nemoze znamenat zacinajuce tehu? Chceli by sme druhe babatko, ale teraz nas caka dovolenka, tak to nechavame takto plynut -ako ma byt tak bude ♥️a potom pojdeme na ostro ♥️ dakujem za odp.
Ahoj mne toto povedal môj dr keď som išla na kontrolu vysoká sliznica povedal že to môže byť prichádzajúci menzes ale úplný zaciatok tehotenstva. Bolo to tehotenstvo 🥰 o pár dní má drobček pol roka 🙂 ... Test si kup digitálny ukáže ti presne koľko si
vysoká sliznica je buď prichádzajúci menzes alebo tehu. Musíš len počkať 🙂
Pred ovu alebo teda v čase ovu nemá byť vysoká sliznica až po, cca na 5 deň. Prečo si bola na potvrdenie ovu? A následne píšeš že prebehla až o štyri dni? Si ako zistila?
@sono2 bola som na klasickej prevenívke, kde mi vravela že prichádza ovulácia, potom som si kúpila testy aby som vedela, teda o dva dni bola ovulacia po preventivke.. no a toto mi vravela, že je vysoká sliznica
Ok ďakujem teda, tak uvidíme ♥️
Aha
Ahoj,no ako ms prišla?
@eliska1986 nie neprišla, robila som test a vidno slabého ducha ale je to len pepino, zajtra kupim iný..
Pridaj test.A pozor na pepino testy dosť duchuju
@eliska1986 tak som v 5tt 🙂 ♥️
Ahojte dievcata viete mi poradit ? Dlhe roky sa snazim otehotniet nedari sa mam pco.Raz som podstupila inseminaciu nevysla.Tento cysklus som uzivala clostil 2 tabletky a injekciu gonasi kit cakam na menzes.Skusali sme to len doma od injekcie som 9 den a od ovulacie 7 den dnes som bola na sono a doktorka povedala ze mam 1cm sliznicu ze sa mam pripravit na silne krvacanie.Vyplasilo ma to preco mam az 1 cm sliznicu co to moze byt kvoli comu ? S liekov ? Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked ti bude meskat menstruacia
Vysoka sliznica je vysoka sliznica nic viac to neznamena