Ahojte dievčatá, idem si ku vám po rady.Vcera alebo dnes TJ 30 -31 mávam MS. Lenže ta nikde🤔 Som strašenie unavená stále spím nevládzem nič.A bazalna teplota je ráno 37,4 a vecer až 37,7 😐 Vždy ked ms uz ma prísť mam ju 36,7 no ona sa drží vysoko dokonca stúpla za posledné dva dni a akurát dnes má začali bolieť aj prsia a aj mi bolo zle od žalúdka. Samozrejme som si robila aj dnes test značky intimite či ako sa volá ale je negatívny ani len náznak čiarky ale nerobila som si z ranného moču lebo v podstate by už malo ukázať .Ani mi nechutí jest aj hlava ma začala bolieť. Ešte mám ísť aj na kontrolný rengen zajtra. Môžem ho podstúpiť keďže test bol negatívny alebo ešte môže to byť tehotenstvo? Lenže to by už ukázal test. Čo robiť? Môžem ísť na ten rengen keď ani vlastne neviem na com som 😑😑
@den666 no ráno bola včera 37,4 a dnes už 37,5 nejde mi to do hlavy mala by klesať už
Tá teplota vyzerá skôr na chorobu...
Daj graf, nebola ovu pisunuta. Ja som minuly cyklus mala vysoku den po termine ms, test neg. a dalsi den padak dolu a hned dosla aj ms.
@majusik1304 uvidím idem zajtra ajk obvodnej dr zajtra
@xxemma no ved počkám len ten rengen ci môžem ísť som chcela. Najhoršie keď ms mešká bez príčiny 😑 Najhoršie je keď dôjde keď je človek v práci 😩😩😫😫
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bazalna teplota sa meria hlavne ráno hneď po zobudeni, na to pozor. 🙂 vecer nemá teplota žiadnu výpovednú hodnotu