Dobrý deň je tu toho plno, no nedá mi sa poinformovať, hlavne žien, ktorym sa potvrdilo splodenie bábätka co vraj platí, ze par dni pred ovu dievčatko, no a jeden deň alebo v deň ovu chlapček. Chcela by som zistiť koľkym to vyšlo podľa ovu a aj tie ženy nech sa ozvu prosím, ktorým to vôbec nevyšlo. Ďakujem.
u mňa vôbec, mám chlapca a otehotnela som na 100% pred ovuláciou
V deň ovulácie (podľa testu). Máme chlapčeka
Keďže spermie vydrzia aj 5 dní a mávate pravidelný sex, ako vieš,že je to babo priamo v deň ovulácie s tých čerstvých spermií? Každopádne nám na všetkých 5 deti sedí aj čínska tabuľka počatia,pritom je to úplná blbost😅🤣
Tiež na 100% v deň ovulácie a máme dievča..takže nie😀
Den ovu a dievca (viem 100% lebo len vtedy bol styk)
Baby ďakujem vám, som rada ze sa to neberie vážne 🤣 teda ze to neplatí. Lebo ja mam 4 chlapcov tak hádajte co by som si najviac na svete priala mať 😪
Prajem ti, aby si mala čo si praješ 🙂 ale hlavne máš šťastie, niektoré sa snažíme aj pred aj počas aj po a nič 🥲
Mam 2 duwvcata a chlapca ...všetky deti pred ovu ...aj chlapec 4 dní pred
@bababibi a čo sa ti narodilo 🙏🏻🫶
@denisakonarik dievcatkooo ❤️❤️❤️❤️
@denisakonarik dva dni od pozit ovu testu 🙂 a keby aj chlapceka máte, hlavne nech je zdravuckeee. Budu partaci ked budu väčší 😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bababibi mne nie, mam dievčatko