Ahojte prišli výsledky zo spermiogramu nerozumie sa do toho nejaká dobrá duša? Je šanca na prirodzené otehotnenie? Záver je teratozoospermia. Ďakujem pekne.
@lienkara minule to baby riešili v skupine a u vás je problém ze je horšia morfologia. Norma je aspoň 4% vy mate 3% ale všimni si celkovo koncentráciu a počet spermii ten je výborný čiže keď si vyratas x 3% stále je tam veľa dobrých spermii a na oplodnenie stačí len 1. Určite je šanca na prirodzene otehotnenie
@mimuska328 ďakujem pekne za odpoveď 🙂
Ten spg nie je zlým pri tých ostatných parametroch sa ta 3% morfo aj stratí lebo ostatné má ok. V dnešnej dobe má len veľmi málo mužov dobrú morfologiu a zas 4% je norma takže tie 3% nie sú taká katastrofa pokiaľ ostatné je ok.
My sme mali 0,5 %- 1% morfologicky zdravych spermii,,pred 7 rokmi. Boli sme na ivf, uspesne. Twraz mame prirodzene druhe dieta. Vobec sme sa nesnazili
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja síce neviem a nevyznam sa, len ti poviem toľko- moj manžel si našiel pred 7 rokmi malú hrčku na intímnych partiach, šiel k urológovi a ten mu v rámci návštevy urobil aj spermiogram, výsledok- neplodnosť..popravde síce sme ešte v tom čase z ďaleka nechceli dieťa ale mne sa zhruba na pol roka zrútil svet, keď som si predstavila, že nebudeme môcť mať spolu zrejme prirodzene dieťa…zabudla som na to a vytesnala to…pred rokom nastal čas a my sme sa začali snažiť o dieťa..výsledok? O 2 mesiace som ostala tehotná 🙂)