baby, bola som na vystreniach, vsetko je ok....co ma velmi potesilo...som si vydychla.... ale preco sa i tak nedari?!? nestretli ste sa s tym? v com bol teda konecny problem? co dalej? umele vylucujem...
@andrejka1978 je sukromnicka....mam este chodit na odbery krvi pocas cyklu a z toho sa urobia este dalsie vysetrenia....zatial je vsetko ok....no ako pozeram na net, tych vystreni je este kopec...takze este dlha cesta ...snad sa pride na koren veci
@klara855 no teraz je vela hlavne tych trombofilnych stavov. koli tomu nemozu baby otehotniet pripadne donosti dieta. robila ti to?
@andrejka1978 uz som o tom pocula, ale este mi to nerobila...iba nedavno sme sa dali na specifikejsie vysetrenia...vdaka za tip, ked to nenavrhne nabuduce, tak jej to poviem,co ak.....tak uvidime ako pozeram, ty uz mas dve deticky super mat doma zlatusikov
@klara855 no toho druheho krpca mam len vdaka tomu, ze mi zistili ten trombofilny stav. nemohla som dlho otehotniet a ked to zistil lekar, tak do mesiaca som bola v tom a stastlivo som aj donosila. mnohi gynekologovia to nevedia ale ani vyhodnotit. tak drzim palce, nech ten tvoj je sikovny a zisti v com je pes zakopany. ja som musela vymenit 3 aby som nadabila na niekoho kompetentneho, sikovneho a so skutocnym zaujmom pomoct. no chalani moji davaju riadne zabrat, hlavne ten starsi grazlik. ale nevymenila by som ich..............teda mozno za nejake mile dobre dievcatko
skus kontaktovat a dohodnut si stretko s p.Ankou Kopačovou, Vrbové pri Piešťanoch, nam pomohla, mame zdrave dievcatko, je to bylinkarka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klara855 no otazne je na akych vysetreniach si bola. nie je vysetrenie ako vysetrenie. a u akeho lekara si si ich dala robit je tiez dolezite. statny lekar ti niektore nespravi, lebo poistovna nepreplati, sukromny ano, lebo si ich platis v sluzbach nadstandard. a to moze byt veliky rozdiel......................