Zdravím. Rok sa snažíme o bábätko a teraz po roku mi lekár doporučil 3 mesiace merať BT či vôbec mám ovuláciu a keď sa nepodarí, mám prísť a že uvidíme. Podľa BT po 3 mesiacoch myslím, že ovuláciu mám okolo 13 DC. Môžte mi poradiť čo môžem teraz od lekára očakávať, prípadne žiadať? Aké vyšetrenia sú potrebné medzi prvými? Ďakujem
@bellaluna boze to co mas za gynekologa? Keby mi povedal,aby som si 3m merala BT a ze sa potom uvidi tak by som ho hned vymenila...mne po roku neuspesneho snazenia urobil horm.profil,vysetrenie na mykoplazmy a ureoplazmy,kultivaciu a mojho poslal na spermiogram..ked uz nemal co dalej pislal ma na dalsie vysetrenia do centra a tam mi teda este par dalsich urobili...
Ked som sa s mojim gynekologom rozpravala o merani BT sam mi povedal, ze len malo zien to vie...inak ja s ovulaciou problemy nemam,mne vzdy aj pri preventivke povedal kedy sa mame snazit
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Trochu divný postup v prvom rade by ti mal spraviť rozbor krvi na hormonálny profil čo sú tri odbery, prvý na 2-4DC, druhý na stred cyklu a posledný týždeň pred menzesom a tak sa to rieši ďalej, buď laparka, prefuk vaječníkov a tak...ja osobne som teraz vo fáze vyšetrovania hormonalneho profilu tak uvidíme čo bude...mne môj bývalý gyndos ani len krv neodobrali, zmenila som lekára na lekárku a úplne iný prístup