Ahojte žienky. 😊
Jedna otázka na vás. Užívala som 6 dni (vkladala som vzdy pred spaním) progesteron na vyvolanie MS keďže v novom cykle mam začať užívať Clomid. Lekar mi dal tento mesiac len na 6 dni keďže chceme stihnúť MS+Clomid+ prvú folikometriu do konca roka. Poslednú tabletku som si zaviedla v nedeľu večer. Dnes je utorok a teplota sa mi dokonca zdvihla na 36.81. V prvej fáze ovu mávam teploty 36.1 max 36.3. Počas progesteronu som mala max 36.65 dnes má teplota zaskočila keďže ovu som nemala odlsedovanu lepšie povedané meriam si BT ovu testy sú skoro stále pozitivne keďže nám zvyseni LH hormon. Myslela som si ze dnes teplota bude nižšia keďže ako som spomínala v nedeľu večer som vložila poslednú tabletku. Je to normálne?? Ďakujem za každú odpoveď 😇
@e1i áno viem ze blokuje ovulaciu a zvyšuje BT. Ovulaciu bohužiaľ už v 4 cykle vôbec nemám preto mi lekár nasadil progesteron. Keďže mam PCOS tak ďalší cyklus nasadime Clomid. Len nemám skúsenosti s tým ze po vysadeni sa stále teolota drzi hore. Pretože ak ovulacia nebola tak není ani žlté teliesko ktoré produkuje progesteron. Preto som bola v tom ze po vysadeni sa BT zníži keďže som ukončila užívanie progesteronu.
Lenze ta BT je ovplyvnena tym dodavanym progesteronom. Chvilu trva kym jeho hladina klesne a pride ms z vysadenia
@e1i ďakujem 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Progesteron ovplyvnuje BT. A dokonca brani ovulacii ak je nasadeny pred nou.
Raz som tiez uzila asi o 3 tbl menej lebo som potrebovala o to skor dostat ms a ako na potvoru dosla o tolko dni neskor. Takze neni zaruka ze ak uzijes lwn 6,pride tak ako chces