Vysadenie HAK a snaženie sa o bábätko

17. aug 2024

Ahojte. S priateľom sme sa rozhodli mat ďalšie bábätko. Tak som sa rozhodla vysadiť HAK. Dobrala som tabletky a 30.7 prišla mrška. Trvala ako vždy 5 dní. S priateľom sme sa začali snažiť však uvidíme kedy sa podarí 😊 dnes som 19DC a cca pred 5 dňami ma cely deň pobolievalo brucho ako keby mala prísť mrška. Na ďalší deň žiadne bolesti. S priateľom sa mojkame každý druhý deň. Od včera ma pichá v ľavom vaječníku není to žiadna veľká bolest. A som tam pobolieva bruško ako keby mala prísť mrcha. Neviete co by to mohlo byt? Viem ze sa nemusí zadať it hneď prvý cyklus ale ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy. 😊😊 určite sa nájdu kočky ktoré po HAK otehotneli hneď na prvý šup a určite sú tu baby ktoré neotehotneli hneď a mali napríklad tieto bolesti práve kvôli práve vysadeniu HAK. Preto by som bola rada keby ste mi napísali vaše skúsenosti 😊😊
PS: na test je určite ešte skoro.

medda_beda
17. aug 2024

Tak dieťa už máš tak asi vieš, že žiadne tehotenské príznaky mať nemusíš a môžeš mať celý čas pocit ako na menštruáciu 🙂.

autor
18. aug 2024

@medda_beda áno to viem. Napríklad keď som čakala dcérku tak keby nemeškala MS tak ani neviem ze som tehotná. 😊 a napríklad sestra keď ostala tehotná tak ju bolelo bruško celý trimester. Viem ze každé tehu môže byť iné. Preto by ma zaujímalo od báb ktoré brali HAK co tieto slabé bolesti podbrušku a pichanie vo vaječníku môže byť zapríčinené aj tým ze som vysadila HAK. Určite cca za týždeň skúsim i test.

veronikaszabova
18. aug 2024

2m po vysadeni som mala taketo jemne bolesti - je to sposobene hormonmi

blaazi
18. aug 2024

Sledovala si si ovulaciu? Pichanie vo vajecniku moze hovorit aj o tom, ze sa vajecnik pripravuje na ovulaciu.

really8
18. aug 2024

Mojkanie sa nestaci. Vyjadrujes sa ako 13tka do dennicka. Mrska, mojkame sa🤦‍♀️

autor
18. aug 2024

@really8 🤣🤣🤣 tak prepáč a tvoja skúsenosť určite poradila

svokrinjazykmonika
18. aug 2024

Preboha 🙈 mrška - mojkanie - bruško - priateľ 🤌

really8
18. aug 2024

No nehnevaj sa ale co chces poradit? Kolegyna otehotnela prvy cyklus, druha po roku a pol. Ved sama si pisala ake je to individualne tak co ti to pomoze?

lavender94
18. aug 2024

Ehm….my tu mame väčšina 18+ a čo to odmojkané 😂 tak prečo to vyjadrovanie ako keby sa pýtaš detí v predškolskom veku?
Inak aby som aj odpovedala. Môžu to byť len rozhádzané hormóny z vysadenia. Niekto je v pohode hneď, otehotnie na prvý šup a inej sa hormóny stabilizujú kľudne aj pol roka, rok.

svokrinjazykmonika
18. aug 2024

Ja som napríklad otehotnela až 9 rokov po vysadení.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre