Ahojte,
Chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť.
Brala som antikoncepciu 7 mesiacov.
13.11. Som ju vysadila.
Odvtedy mi menštruácia neprišla.
S priateľom sme sa začali hneď po vysadeni v podstate sa snažiť o bábätko.
Zatiaľ som si robila 2x tehotensky test každý cca 2 tyzden od styku.
Nakoľko mi ešte nedošla menštruácia neviem si odsledovat nič.
Otázka znie:
Podarilo sa vám niektorej takto otehotnieť? Ďakujem krásne za odpovede.
13.11 si dobrala balenie a ani vtedy neprišla? Predtým vždy prišla počas tej 7dňovej pauzy?
Mne po vysadeni sa stalo ze MS dosla az po 3 mesiacoch a otehotnelansom 5 rokov po vysadeni( keby ze viem co viem trraz v zivote ju neberiem) treba si uvedomit ze ak beries antiku tak cyklus je cely umely…
@butterflyeffect a ako dlho si užívala antikoncepciu?
@butterflyeffect alw chvála bohu sa zadarilo aj keď neskor ale zadarilo 😊
@anonym7 nieco vyse roka a pol naposledy pred vysadenim, (uzivala som uz aj predtym s inym partnerom) no nezadarilo len tak museli sme riesit ivf, nakolko skrz zrastov su moje vajcovody nepriechodne(jeden mi odobrali) nikdy som nemal ziadne zapaly, urazy, operacie brucha atd, cize za zrasty mozem vdacit len antike…
Je to zvláštne, že ani po vysadení ti menštruácia neprišla. Telo nemalo ako vedieť, že ďalšie balenie už nebude.. ja by som sa poradila s gynekológom. Pochybujem, že si mala vôbec ovulaciu. Je to veľmi individuálne, ja som brala v jednom kuse viac ako desať rokov (ak dobre počítam cca 13 rokov), keď to moja gynekologická počula, bola mierne mimo a povedala mi, že tak to ani nemám dúfať v skóre tehotenstvo a podarilo sa na jeden jediný pokus hneď po vysadení.. pred druhým som vysadila skôr, tuším aj viac ako rok, a nedarilo sa dlhšie (pár mesiacov). Ja problémy nemám a nemala som nikdy, žiadne, sesternica mala počas užívania. Ťažko povedať.. ty píšeš, že si cyklus nemala pravidelný ani počas užívania.
@butterflyeffect akým mechanizmom ti ta antika spôsobila zrasty?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pochybujem že by si už mala ovuláciu...