Vypočítava mi aplikácia správne plodné dni?

ingrida1127
4. jan 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať či mi správne vypočítava táto aplikácia plodné dni
Ms som mala minulý mesiac 11.12. A teraz by mala prísť 21.1.
Ďakujem pekne

rivini
4. jan 2021

@ingrida1127 ak dobre vidim, mas nejake dlhe cykly...vypocitavanie ms cez appku ti asi velmi nepomoze, teda aspon co sa presnosti tyka. Skus skor meranie BT alebo sledovanie symptomov.

rosalie1411
4. jan 2021

@ingrida1127 určite sa neriad podľa appky. Najlepšie je merať bazalnu teplotu a sledovať ovulacny hlien.. Neregistrujes bolesť vaječníkov v strede cyklu a taky natahovaci hlien ako bielko?

kristina2015
4. jan 2021

Mne sa ta ovu na 29 deň zdá neskoro pri 42 dnovom cykle . Skôr by som povedala od 20 dňa . Skús testovať ovu pásikmi od cca 19 dňa . Apka zjejme počíta ovu a do 14 dní menštruáciu ako pri 28 cykle .

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkamatkova
4. jan 2021

máš veľmi dlhý cyklus, radšej sa poraď s lekárom alebo to odsleduj na sebe ako sa píše vyššie...

zuzanaete
4. jan 2021

@kristina2015 Pri 42 dnovom cykle nemoze byt ovulacia na 20 den. To by bola lutealna faza 22 dni. Lutealna faza byva cca 14 dni, takze pri 42 dnovom cykle nastava ovulacia cca v 28 den cyklu.

zuzanaete
4. jan 2021

@ingrida1127 Ovulacia sa nemeria, ale sleduje. Appka je velmi orientacna, pocita na zaklade nejakych statistickych udajov, ale iba tvoje telo ti potvrdi, ci nastala ovulacia a kedy na zaklade bazalnej teploty alebo lekat moze potvrdit. Hlien je dost nespolahlivy, moze byt, telo sa chysta na ovulaciu, ale ta realne nemusi nastat.

kristina2015
4. jan 2021

@zuzanaete Ja by som si to i tak radšej odsledovala ak sa snažia dlhšie

vandica
4. jan 2021

@ingrida1127 pred 4rokmi mi podľa tejto aplikácie vyšla ovulka presne, a aj sme vtedy malého spravili. No krámy mi chodili presne na deň, takže mi to aj sedelo.No teraz vôbec nemám pocit že je ovulka vtedy kedy to ukazuje, lebo krámy mám v odchylkach +-2dni, takže je to v aplikácii všetko len spriemerovane. Skús si to sledovať podľa príznakov, testov a BT, a uvidíš či ti to sedí aj podľa appky.

anjelicek26
4. jan 2021

Kup ovulacne testy, idealne premom, je k nim aj appka, ktora ti to vyhodnoti, ovulacia nastane 12-48h od toho pozitivneho testu, tak budes vediet. https://premom.com/#:~:text=Premom Ovulation Tr....

ingrida1127
autor
4. jan 2021

No ja som vlastne 9.11.zistila ze som tehotna len to bolo mimo maternicové a prvú ms som dostala minulý mesiac ,samozrejme že chcem ešte počkať...
Len tiež sa mi to nezdalo ms mam inak pravidelne ako mi vypočíta táto apka plus mínus jeden deň
Lekár mi vravel že mám začať počítať 15 dní od začiatku ms
A tiež chcem skúsiť ovulacne testy čo sa týka neakých príznakov ano mam skorej hlien nikedy až taký sfarbeny
Pociťujem v tom období zvýšenú chuť na sex 🙈 myslíte že aj to patrí k tomu ?

ingrida1127
autor
4. jan 2021

@anjelicek26 ďakujem

ingrida1127
autor
4. jan 2021

@anjelicek26 ďakujem,skúšala som zadat do google tieto testy ale nič mi nenašlo dajú sa bežne kúpiť v lekárni?

anjelicek26
4. jan 2021

@ingrida1127 tieto su to, neviem, ci ich maju u vas v lekarni, treba sa pytat. Kamaratka aktivne snazilkuje, tak nervujem s nou kazdy mesiac 😂 https://www.amazon.de/Easy-Home-Ovulation-Schwa...

alica_matejka
4. jan 2021

ako baby pisu, radsej si odsleduj symptony a nie aplikaciu a najlepsie je, ked to vobec neriesis. drzim palceky 🙂

zuzanaete
4. jan 2021

@ingrida1127 Zvysena chut na sex je bezna pri ovulaciu a je to zalezitost hormonov. Telo je nastavene na plodenie. 🙂

lalia33
4. jan 2021

Ahojte dievčatá, vedeli by ste mi poradiť podla grafu kedy som cca mala ovulaviu, meriam si dlhšie bt ale tento graf ma celkom zmiatol. Chcela by som si prečítať názor niekoho iného ako seba. 🙂 podľa mňa bola ovulka 12 dc.

petamich
4. jan 2021

ked nemate dlhodobo problem otehotniet, tak je podla mna konina zacat hned merat teplotu, ocikavat papieriky a pod. staci sa kusok odsledovat a brat tu appku a jej vypocet ako odrazovy mostik, zasa bludy nepocita ma k dispozicii data od zien, s ktorymi vie pracovat a zaroven nejake referencne priemerne hodnoty - ked sme sa zacali snazit, lekar nam povedal, ze mame zintenzitvnit "snahu" na cca. kazde dva dni v okne +-4-5 dni ako vypocita appka, cize ked mi appka priklad vypocitala 15. ze mam ovulovat tak od 10. sme trosku viac dbali na to, aby sme sa snazili aj ked sme bolu unaveni po praci alebo tak 🙂 a fungovalo

uplne chapem zienky, ktore sa snazia dlhsie a nedari sa, ze si zacnu merat teplotu, ocikavaju ovu testy a pod. ale na zaciatok podla mna staci si trosku odsledovat samu seba (ja som si po par mesiacoch vsimla, ze pri sporte ma picha v podbrusku, ked ma prist ovulacia a mam ovela vyssiu chut na sex) a snazit sa, cisto len preto aby ste na to nesli vedecko-technicky ked este netreba :D

a velmi drzim paste!

lalia33
4. jan 2021

@petamich tak myslím si ze žiadna zena si nemera teplotu a neocikava ovul.pasiky len tak z dlhej chvíle. My sa napríklad snažíme pol roka ,nieje to priveľmi dlho ale tiež to nejde tak ľahko ako by človek povedal .a na lekárov a riešenie od nich je to zasa krátko. Ja napríklad nedávam žiadne príznaky ovulácie, žiadne pichanie atď, možno trošičku hlienu ale to keby nemeram teplotu tak ani neviem kedy a ze vôbec mam ovuláciu. Teraz mam akurát taky divný graf,väčšinou mi skočí viac teplota hore po ovulácii .a potom ale zasa klesne a teraz sa zatiaľ pekne drží na tých 37.co som v minulosti tiež nemavala tak vysoko .no uvidíme co z toho bude.

tulipanicek
4. jan 2021

Žiadna aplikácia ti nevypočíta správne plodne dni.

petamich
4. jan 2021

@lalia33 no by si sa cudovala 🙂 nevravim, ze je to pripad autorky, pouzivam iba na ilustraciu ale bolo tu uz x prispevkov, kde zena ani poriadne nevedela ako funguje cyklus a co je ovulacia ale uz veselo ocikavala papieriky a aj to nie uplne podla navodu, tym len chcem povedat, ze s tym (cisto moj subjektivny nazor) treba zacat po nejakej dobe snazenia, aby sa clovek zbytocne nestresoval 🙂 ale vravim, netusim, ako to ma autorka, kedze nepise ako dlho sa pred tym snazili atd. a kazda z nas ma na konci dna svoj vlastny nazor a rozum a spravi si ako uzna za vhodne

lalia33
4. jan 2021

@petamich jasne jasne chápem to ..ja som to tiež nepísala v zlom... a podla tej aplikácie co má autorka mam aj ja a nesedí mi ovulka podla tej aplikácie, iba približne ..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre