Výpočet pohlavia

alex248
12. apr 2022

Ahojte baby ,niektorým to možno príde ako hovadina ale máte skúsenosti s vypoctom pohlavia dieťaťa?skúšali ste tu jonasovu metódu alebo nejaké iné a fungovali?máme dievčatko a priateľ túži po synovi ,jasné že hlavne aby bolo bábo zdravé milovať a tešiť sa budeme aj z dievčatka ale ak by sa to dalo ovlivnit alebo aspoň skúsiť tak by som to vyskúšala ďakujem

qwer2019
12. apr 2022

@alex248 poradiť ti neviem, prepáč. Ale to existuje aj niečo také?

euka210
12. apr 2022

@alex248 tak sa trafte na ovulku...muzske spermie su rychlejsie a dievcenske zase dlhsie preziju...ale to je len teoria...stale je to 50:50

qwer2019
12. apr 2022

@euka210 ja som dlho zila v radách,,starých materí", že keď sa narodí jedno dieťa napr. Dievka a dáte si par rokov pauzu bude chlapec. Až kým v priebehu 13m po sebe nenarodila dievka aj chalan

simonkazga
12. apr 2022

Síce sme ho nepoužívali zámerne, len zo srandy som skontrolovala a mne teda pohlavie všetkých detí sedí podla cinskeho kalendara.

barus26
12. apr 2022

@alex248 niekomu vyjde jonasova, niekomu čínska.. Mne napr pri jednom dieťati sedí aj aj, pri druhom vôbec ani jedno. Kedze su len dve pohlavia tak je to na 50/50… No každopádne ani jonasova, ani čínska ani nijaká metóda na svete ti nezaručí to, ktorá spermia bude rýchlejšia.

alex248
autor
12. apr 2022

@qwer2019 https://www.centrumjonas.com/sk/vypocty/chlapec... ja poznám syna z minulosti toho pána a viem že on mal tuším 11 deti skúšal to na svojej žene a mal dve rovnaké pohlavia po sebe a potom to už striedal chlapec dievča a stojí to 27 eur dajú ti pár termínov na rok kedy splodiť to pohlavie ktoré chceš.asi to skúsim a potom sem napíšem svoju skúsenosť ☺️

barus26
12. apr 2022

@alex248 neplat nič. Ja som si ten výpočet zaplatila, nie kvôli pohlaviu ale kvôli tomu, že sa nedarilo otehotnieť. Pošlu ti rovnaké termíny ktoré sú aj voľne dostupné na nete.. keby som to vtedy vedela nikdy by som to neplatila

roja01
12. apr 2022

Mne rozpravala kamaratka z CZ, ze vypocet pohlavia dietatka sa robi tak, ze vek rodicov sa deli 7 (vraj po 7r sa vymeni krv) a zo zvysku sa urci kto ma mladsiu krv, a podla toho rodica bude i pohlavie. Docela to sedi, len nie pri dvojvajecnych dvojčatách, kedy sa narodi chlapcek a dievca. Netvrdim, ze je to pravda.

nikdenikto
12. apr 2022

@roja01 áno aj mne takto kolegyňa počítala keď som čakala syna uhadla a povedala že ak chcem aj dievča musím počať v 2021 potom to už dlho vychádzať nebude. Tak my sme v 10/2021 počali a veru bude to dievčatko 😊

talikudelkova
12. apr 2022

@roja01 veľmi tomu nechápem môžte to konkrétnejšie rozpisat. Ďakujem .

roja01
12. apr 2022

@talikudelkova v mesiaci pocatia mal muz 34 a 1mesiac a zena 31 a 8 mesiacov. Muz 34:7=4× zvysok je 6rokov a 1mesiac. Zena 31:7=4× a zvysok je 3roky a 8mesiacov. Zvysok je u zeny mensi - mladsi a tak sa narodila dcerka. Je to skutocnost.

babydesire
12. apr 2022

@alex248 tak uplne zarucene negunguje podla mna ziadna metoda.. Ale,po synovi sme chceli dcerku, tak som skusala babske metody a mame dievca. Ale ci pomohli alebo to bola nahoda,tazko povedat. Ze spermie s dievcenskym genomom su pomalsie no zivotaschopnejsie takze mat sextak dva dni pred ovulkou,aby muzske pomreli a ostalo ich minimum a teda dievcenske budu v prevahe..pri snahe splodit cjlapca,naopak, mat sex v den ovulky kedy su sice pocty viac menej vyrovnane ale rychlejsie chlapcenske budu pri vajicku zrejme skor.

miadi
13. apr 2022

Podla mna su to vsetko blbosti. No niekde som citala ze by mal jest sardinky 😂Neviem ci to funguje. Ale vzdy mozes povedat “ mal si jest viac sardiniek..”

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autumm
13. apr 2022

žiadna metóda nefunguje. Je to o náhode. Ktorá spermia je rýchlejšia. My sme mali sex presne v deň ovulácie,, čo by mal byť chlapec a mame dievca 🙂

jaskolka
13. apr 2022

Podľa mňa sú to hlúposti. A vyslovene náhoda, ak to vyjde. Proste ide o spermiu a jej rýchlosť a životnost
Hotovo, nic iné. Neexistuje účinný spôsob, ako na 100%ovplyvniť pohlavie, ani jonasove, ani čínske ani neviem aké metódy. Veď trebárs ak ta metoda s tou mladšou krvou, ako môže fungovať, keď splodi par o rok dieťa? Veď stále ak je mladšia žena, tak bude mladšia a opačne. Podľa toho by teda napríklad mali mat po 7 rokov len dievčatá... A prečo teda sa narodi potom o rok, o dva chlapec? Alebo naopak?
Jednoducho spermia rozhoduje.

tyaja5
13. apr 2022

kto by to bol povedal, ze fakt taketo delenie veku rodicov dokaze urcit pohlavie dietatka.

alex248
autor
13. apr 2022

@neanonymna no ja si chcem zaplatiť za to tak super 😉

beata110
13. apr 2022

@alex248 ja som zas pocula ze zena to uz ma predurcene co bude mat a kolko. A da sa to zistit nitkou a s obruckou len si nepamätam ako to bolo ked sa kruti alebo ked sa kyve chlapec alebo dievca. Opakovat tolko krat kym nezastane. Davno ked som to robila kazdemu vyslo. Ak chces napis spravu😊

alex248
autor
14. apr 2022

@beata110 mne to tiež kamoška spomínala jej mamina to vie robiť len som sa k nej ešte nedostala že čo by mi vyšlo 😀

abcmajacba
6. jan 2024

@alex248 ahoj. No ako to dopadlo? 😊

alex248
autor
7. jan 2024

@abcmajacba tak že som prestala brat antikoncepciu a potrebovala som tri mesiace počkať aby som vedela svoj cyklus ale manžel zabudol že ju neberiem a hneď som ostala tehotná s dievčatkom 😀❤️

abcmajacba
7. jan 2024

@alex248 aha no super 👌😍🥰 tak hádam do tretice chlapec 😉✊

alex248
autor
7. jan 2024

@abcmajacba až tak strašné toho chlapca nechceme 😃😂 dve deti mi dávajú riadne zabrať 😃 držím palce ak to práve riešite nech všetko dopadne ako má a príde na svet krásne zdravé bábätko ❤️

abcmajacba
8. jan 2024

@alex248 ďakujem pekne 😍🤗 veru zdravie je na 1. mieste. Nech sa vám darí 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre