Ahojte , zvyčajne som mala 35 dnovy cyklus ale posledne tri mesiace mam 28 dnovy cyklus , podla vas budem mat plodne dni na 12, 13 ,14 den cyklu? A este beriem medocriotine na znizenie prolaktinu mám prestat brať cez plodne dni ? Ak niake aj nastanu kedze ten prolaktin brani ovulacii ...
Plodne dni ma kazda ine, odkedy som otehotnela 27.den 29 dnoveho cyklu to viem uplne presne na vlastnej kozi 😀 Syna by sme nevratili, ale vtedy nas pekne sokoval. S liekmi sa obrat na gynekologa, taketo tipy urcite neber s netu... Ja mam vysoky nerieseny prolaktin a deti styri, tak boh vie, jedine, co mi to sposobuje, su cysty tak dva krat v roku.
@renatka1985 tak zvyknem cítiť pichanie , aj priesvitný vytok mám
@anjelicek26 cysty nemám , len to že som mala dlhy cyklus alebo ziadna ms . Musela som chodit na vyvolacky . som po potrate uz pomaly 5 mesiacov a odvtedy sa nedari vobec
Kludne aj 15ty alebo 16ty.. je to individualne.
@miskamilka ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andula155 to je velmi individualne, bolo by vhodne odsledovat aj nejake dalsie znaky plodnych dni ako napriklad pritomnost plodneho hlienu.