Chcela by som sa opytat ako si mam vyratat plodne dni ked.MC mam 22 dni.ked som si pozrela do kalkulacky tak vychadza ze plodne dni mi vychadzaju hned ako mi skonci menstruacia.ale to je asi blbost.s manzelom sa snazime o babetko.
@lucindao ak je vsetko v poriadku, tak ovulacia je 14 dni (+- 2 dni) pred menzesom. Cize u Teba priblizne na 8my den. Nepocitujes v tom obdobi napriklad bolest vajecnikov,podbruska,prs, slabe spinenie,pocit mokra...? Ak aspon nieco,pravdepodobne vtedy mas ovu. Ale neboj,ak nic necitis, tak to neznamena,ze ovulaciu nemas,len to proste telo nedava najavo. Ak to chces zistit presne,tak test ovu testami,sleduj hlien alebo meraj bazalnu teplotu... Najlepsie ke snazit sa kazdy druhy den od ms. Zdravemu paru moze trvat aj rok pokial otehotnie zena,tak nezufaj ked to prvy krat nevyjde. 🙂
Mna napriklad bolelo tyzden v podbrusku a dnes som dostala ms a boli ma stale.prsia ma zacali bolet len teraz ako som dostala.
@lucindao tak to tazko urcis len z pocitov a bolesti ked ich nemas v tom case... Tak skus testy/teplotu ak to chces vediet. Ak sa nechces stresovat a pozorovat velmi,snazte sa kazdy druhy den a uvidis,snad sa podari.. keby sa po pol roku/roku (zalezi ako to berie Tvoj dr. a aj Ty) nedarilo,zbehni k Dr a s nou to zacni riesit.
Baby,mam taky problemik,pracujem na smeny a meram aj BT ale,comu sa mam prikolnit ked som mala nocnu aaj sme si pospali trochu,vstala som o piatej a teplota bola 36,4,potom som premerala aj o siestej ako meram vzdy a bola 36,7.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
22 dni mas od prveho dna ms alebo od skoncenia ms? Pretoze treba pocitat od prveho dna menzesu. Ovulacia je priblizne 14 dni pred menzesom,cize priblizne nejaky osmy den cyklu... Ale najlepsie na zistenie je tesovat ovulacnymi testami alebo merat bazalnu teplotu. Pridaj sa do skupiny Snazilky a tam baby radi poradia.. Vela stastia