Výpočet ovulácie

22. feb 2022

Ahojte baby, podľa čoho viem kedy mám ovulaciu?
-menzes mam asi nepravidelny, 27-32 cca, ale vždy dostanem menzes inak
-teraz som podľa kalendára v appke mala dostať 19.2., ale dnes je 22.2. a nedostala som
-vychádza mi to, že dnes som 33DC podľa appky
-testy som robila 3, vždy z ranného moču ale všetky negatívne aj dnešný
-sex som mala na poslednom 30.1.
Tak už neviem, som z toho jeleň... Neviem kedy bola ovulacia či je tam šanca

mattkapd
22. feb 2022

Keďže máš nepravidelný cyklus kúp si ovulacne testy.. Ja som kúpila asi za 15e a bolo tam 50ks ovulacnych a 5ks tehotenských.. Tiež mám nepravidelný cyklus.. Prve tehotenstvo ovulácia na 14den.. Druhé tehotenstvo ovulácia na 28den a tretie tehotenstvo ovulácia na 24 den

beata110
22. feb 2022

@mattkapd ahoj aky ovulacny test mas a kde si kupovala?

adrbat
22. feb 2022

Ja by som si skôr merala bazalnu teplotu je to istejšie 🙂 - pri ovu teste nemusis vystihnúť vrchol a aj keď je pozit nemusí prebehnúť na 100% . Aspoň pre mna to bolo lepšie a pohodlnejšie ako stále cikat na papierik a nepit predtým aspoň 2h. Ak teda nechodíš na smeny - vtedy by mohla BT skresľovať.

mattkapd
22. feb 2022

@beata110 zo stránky megamix ale už mi ju nenaslo.. Viem ale ze aj tu baby predávajú tie isté ovulacne testy.. Pokiaľ máš nepravidelný cyklus tak je fajn ich mat viac.. Bazalnu som si nikdy nemerala.. Tie moje časy v práci by sa s tým nejako skĺbiť nedali navysse som nechcela vedieť ci ovu už bola skôr som ju potrebovala dopredu zistiť kedy bude.. Zdravá žena nemá veľa anovulacnych cyklov takze som si myslela ze ovu mam aj som mávala podľa všetkého a všetky 3 tehotenstva boli plánované a sledované ovu testami

beata110
22. feb 2022

@mattkapd aj ja sledujem a este som nemala pozit a som 24 dni dpo🤷‍♀️ tak neviem ci mam anovulacny cyklus

mattkapd
22. feb 2022

@beata110 neviem ako dlho si to už sleduješ no mne vždy vychádzali testy lepšie večer okolo 20tej..a vždy som si ich začala robiť v čase ked som mala aj hlien

beata110
22. feb 2022

@mattkapd od 13teho dna o 19.tej ale som mala aj covid moze to byt napr z toho?

mattkapd
22. feb 2022

@beata110 no mozno áno toto fakt netuším ale veľa babám covid rozhadzal nachcilku cyklus.. A teda testujes od 13dna?..ja už keď som videla trosku silnejšiu tu druhu paličku tak som robila 2 testy.. Jeden tak okolo 10tej a druhy vecer

beata110
23. feb 2022

@mattkapd ano ale ja som silnejsiu druhu vobec este nemala tak neviem.

mattkapd
23. feb 2022

@beata110 a toto je tvoj prvý cyklus ktorý sleduješ?

beata110
23. feb 2022

@mattkapd nie sledujem 6 mesiacov

laurinqa980
25. feb 2022

@mattkapd kde ste kúpila takú sadu? Ďakujem ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre