Výpočet dní ovulácie

lenuss1992
9. okt 2024

Ahoj baby mám 15 dní pred menzesom a mám bolesti v podbrušku môže to byť ovulácia nikdy som predtým neriešila kedy mám ovuláciu príznaky som nikdy nemala ako hlien ako som tu čítala ďakujem

michaela789
10. okt 2024

@lenuss1992 áno, môže to byť ovulácia.
Ak ťa v budúcnosti bude zaujímať kedy ju máš, rob si testy alebo meraj teplotu.

lenuss1992
autor
10. okt 2024

@michaela789 testy si robila minulý mesiac po menzese a vyšli mi všetky negatívne

michaela789
10. okt 2024

@lenuss1992 tak meraj teplotu, na niekoho testy neplatia. Ja som s tým tiež mala problém.

13uzivatelka11
10. okt 2024

Áno ja mávam tiež bolesti počas ovulácie a začali mi až v dospelosti

1342
10. okt 2024

Áno môže to byť ovulácia....ja napr mám také bolesti že sa mi ani chodiť nedá a mám pocit že my ide roztrhať celý spodok a maternica mi vypadne 😞začalo mi to po druhom pôrode

amelie22
10. okt 2024

Mne tiež začali bolesti až po pôrode, dokým som si nezačala sledovať cyklus som si furt myslela ze asi ide menzes a furt nič,nechápala som a až keď som si začala sledovať všetko kvôli snahe o druhé bábo, tak som pochopila 😅 ale mne to trvá aj týždeň...

lenuss1992
autor
10. okt 2024

@amelie22 aha tak mna to stále neboli nie celý deň tak to ovulácia asik nebude

amelie22
10. okt 2024

@lenuss1992 podla mna je to individuálne, ani mňa cely deň nonstop, potom to vyvrcholí v jeden večer a je kľud, takže stále.to môže byť ono

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre