Ahoj baby mám 15 dní pred menzesom a mám bolesti v podbrušku môže to byť ovulácia nikdy som predtým neriešila kedy mám ovuláciu príznaky som nikdy nemala ako hlien ako som tu čítala ďakujem
@michaela789 testy si robila minulý mesiac po menzese a vyšli mi všetky negatívne
@lenuss1992 tak meraj teplotu, na niekoho testy neplatia. Ja som s tým tiež mala problém.
Áno ja mávam tiež bolesti počas ovulácie a začali mi až v dospelosti
Áno môže to byť ovulácia....ja napr mám také bolesti že sa mi ani chodiť nedá a mám pocit že my ide roztrhať celý spodok a maternica mi vypadne 😞začalo mi to po druhom pôrode
Mne tiež začali bolesti až po pôrode, dokým som si nezačala sledovať cyklus som si furt myslela ze asi ide menzes a furt nič,nechápala som a až keď som si začala sledovať všetko kvôli snahe o druhé bábo, tak som pochopila 😅 ale mne to trvá aj týždeň...
@amelie22 aha tak mna to stále neboli nie celý deň tak to ovulácia asik nebude
@lenuss1992 podla mna je to individuálne, ani mňa cely deň nonstop, potom to vyvrcholí v jeden večer a je kľud, takže stále.to môže byť ono
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenuss1992 áno, môže to byť ovulácia.
Ak ťa v budúcnosti bude zaujímať kedy ju máš, rob si testy alebo meraj teplotu.