Vydrží plodný hlien?

17. nov 2020

Ahoj babulky. Snazime sa s mm uz 16 mesiacov a zatial nic. Pricom sme obaja OK. Dnes od rana zo mna priam tecie plodny natahovaci hlien, skusila som ovu test uz je pozitivny. Myslite ze ak budeme spolu az v noci - stihame sa trafit do ovulky? Muz je v praci. Zvyknem mat tento hlien silny len tak 1 takmer cely den alebo pol dna. Dakujeeem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
17. nov 2020

otehotnieť sa dá aj tesne pred ovuláciou a aj tesne po nej. ale rovnako sa môže stať, že neotehotnieš. určite to počuješ z každej strany, ale proste netlač na pílu. kľudne si odsledujte, aj sa vtedy milujte, ale neberte to ako nutnosť, lebo sa vám z toho rýchlo vytratí radosť a potešenie a potom to ozaj stojí za figu. verím, že veľmi túžite po bábätku, ale ženské telo nie je automat na bábätká, že hodíš "správnu mincu a o 9 mesiacov vypadne baby"...

zuzana111984
17. nov 2020

Ahoj, ja mávam hlien ešte pred ovu, niekedy aj 2 dni a nezabánilo mi to otehotnieť, takže sa nestresuj a teš sa na večer 😉 držim palce, nech vám to tentoraz výjde

ankare
17. nov 2020

Držím palce! ❤️

nevenka
17. nov 2020

To, ze test je v danom momente pozitivny, este neznamena, ze ovulacia je presne v ten moment, ale pride do par hodin. Takze uplne idealny cas bude vecer. My sme aj presne pocas ovulacie mali sex a nic a potom 2 dni pred a vyslo to.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre