Baby zaujma má že ako ste čistili kočar zvnútra keď bol odstaveny po prvom dieťati A chcete ho ešte využiť pre druhé. Ja som ho vydrela zvonku s hubkou A vystriekala vodou ale neviem že čo zvnútra keďže je tam aj ten kartón. Myslite že v cistiarni čistia kociky?
A ako ste ho čistili lebo nechcem to moc striekat s vodou
@silvialilien no ja som vodou umyvala.. Co sa dalo,som strcila do pracky,ostatne vodou a octom. Take spinavsie miesta (kde dietatko sedia drzia sa ruckami),som tusim aj saponatom musela.
Ja som raz kupila pouzity sportovy kocik (bol pre neho muz a ten si klasicky nic nevsimol) bol nie ze len spinavy, ale aj smrdel cigaretami.. Cely som ho dala do sprchacu aj s tou lepenkou co bola v opierke a vydrhla vodou a jarou.. Dalavysusit na slnko.. Jednorazovo sa tomu nic nestalo a bol to nakoniec nas naj kocik 😁
Vdaka😁
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@silvialilien ja som.si ho vycistila..bol pekne zabaleny a uskladneny,ale predsa,starsie dieta tam.aj jedlo,tak som ho vycistila a pouzivala, zo zaciatku som tam mala samozrejme matracik na to urceny,ktory bol zabaleny v plienke a babatko lezalo v makkom,ale aj tak mi pripadalo vhodne to vycistit.. A aj po dopouzivani po druhom babatku sme ho vycistili,kedze aj ono tam jedlo,ked trosku vyrastlo...