ahojte babule..caka ma vyber krcnych mandli..ake s tym mate skusenosti?je to velmi bolestive?A kedy po vybere ste sa zacali snazit o babo?j to nejako spate,moze plodnost a babo nasledne ovplivnit narkoza?..dakujem 🙂
@alilka Ahoj. Tak moja skusenost: Mne odporucali vyberat mandle, lebo som mala chronicky zapal, ale nesla som. Potom som otehotnela a potratila. Hned o mesiac na to som si ich dala vybrat. Hoci to z predu nebolo vidiet ale zozadu boli cele zahnisane (podla lekara) a aj kvoli tomu som mohla potratit ☹ . Ja som sa tiez po vybere liecila asi mesiac. Brala som tabetky od bolesti, lebo niekedy to bolo neznesitelne, ale stalo to urcite za to. Hned potom som otehotnela a zatial je vsetko ok 😉 . Takze urcite by som to riesila pred otehotnenim.
Tiež som mala chronický zápal, poradili mi výber pred otehotnením (riziko
Potratu) Začali sme sa snažiť mesiac po operácii, do 3 mesiacov som otehotnela, všetko OK. Bolesti po zákroku boli znesiteľné, s Novalginom to zvládneš
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj Ali,mne vyberali krčné mandle uz dávnejšie cca 10 rokov dozadu..a asi som mala štastie na lekara mäsiara bo ja som bola mesiac PN..nevedela som rozpravat,prehltat no bola to katastrofa,ale nechcem ta strašiť bo kamaratke ich brali pred rokom a ona isla na druhy den do roboty🙂 bola uplne OK.. Pokial by si otehotnela este pred zakrokom tak urcite by ti mandle nevybrali bo by ti nemohli dat narkózu..Tak dufam ze som ta neodradila a nenalakala len som ti napisala ake to bolo umna🙂