Ahojte.
Prišla som sem viacmenej vyliať svoj žiaľ ,lebo už nevládzem.Mam 38 rokov,za sebou jeden MA ,konizaciu a už vyše dva roky sa snažím otehotnieť.Vitaminy,rôzne kúry atď ....Už som v rukách odborníkov z CAR a zatiaľ tiež neúspešne.Vsetky moje známe, kamarátky ,susedy už majú deti.Dokonca aj 18 ročná dcéra mojej kamarátky.Suseda tehotna....no proste veľa tehotných okolo mňa.Nezavidim,len mi je ťažko na duši.Dnes k nám prišiel manželov15 ročný syn z prvého manželstva s tým,že jeho mama je tehotná a on bude mať sestričku.Samozrejme som mu zagratulovala,ale musela som sa ukryť v kúpeľni aby nebolo vidieť že placem.Nevladzem.Neviem to spracovať,neviem to predýchať.O pár dní sa mám dozvedieť či aj mne vyšlo tehotenstvo a nevidím to ružovo...Hoci nádej zomiera posledná.Moj muž povedal,že ak to už tentokrát nevyjde,že on končí.Neviem či mi niektorá z vás rozumie,lebo ja už cez slzy nevidím ani na displej.Dakujem že som sa tu mohla zdôveriť.
Ahoj chapem ako sa citis niekedy si myslim ze mi to neni sudene a potom pozbieram posledne sily a poviem si ze sa to raz podarit musi..ja som u presla prvym ivf s dvoma.potratmi..teraz som v druhom..dufam ze sa to uz konecne podari..bola si na vysetreniach ako genetika
.hematologia..skus nejake vitaminy..a hlavne klud..a je tu este moznost adopcie s ktorou este ani ja niesom stotozne na ale nezatvaram pred tym dvere..my zeny sme silne zvladneme vsetko ..neboj bude dobre
Ahoj, kiež by som ti vedela poradiť alebo povzbudiť ta. Ale skúšala si už NAPRO metódu?
@leuska15leuska15 nie,čo to je prosím ťa?
@zuzka1117 dakujem ❤️
@ayanamirei no veď to...☹️☹️☹️
@sendy1993 áno bola.. .och ...tiež to máš ťažké....držím ti palce ❤️a dakujem za povzbudenie 🤍
@zuzka1117 dakujem ❤️
Môj muž má nechápe že prečo placem.Ze prečo zavidim.?ale on nerozumie že to nie je závisť,ale bolesť a smutok.
Len ti chcem napísať že my sme sa tiež snažili ale nič,len v robote som sa zverila kolegyni a ona o 2mesiace prišla že je tehotná,že som ju vystrašila že nemôžem otehotnieť tak že sa snažili,postupne otehotnela ďalšia a ďalšia,všetky kamarátky,všetci na nás s manželom tlačili že kedy,ja som s úsmevom na perách povedala že jooj sme mladí a dieťa ešte nechceme,potom som večer plakala že ako som to vôbec mohla povedať,to že nám hrozila že budeme bezdetní nik z rodiny nevedel a nevie,veľa som plakala nepomáhali koníčky ani dovolenky,je mi toetrapne ale ked muž nebol doma vypchavala som si brucho vankúšom,obliekala rôzne veci a pozerala ako by som vyzerala tehotná,hladkala prázdnu posteľ,voňala prázdne ruky atď myslím že som bola na kraji rokliny zblaznenia, no máme dve deti,jedno vďaka centru druhé prirodzene na prvý šup,ja len jednu radu nezameriavaj sa nato čo povedal muž , môže byť hrdina ale ak to nevide bude chcieť ísť do toho zase ♥️ veľa sil
Adoptuj si.
@didi2102 dakujem ❤️🌼ozaj si to krásne napísala
Nám sa nedarilo jeden cyklus som pila alchemilku a bum hneď tehotná
@ayanamirei vies mozno ten manzel ma tiez tych nezdarov uz dost len tu frustraciu preziva po svojom.... lebo v tomto pripade som aj ja zla a zrejme nie dost milunuca partnerka, lebo moj partner tiez tuzi velmi po vladtnom dietati a ja mam toho juz dost z toho nedarenia.... nie je mi to jedno aj ja som smutna z toho ze sa nedari al. Sa zadari a nedojde to do uspesneho konca... ale tiez mam uz toho dost a aj svoj vek....a povedala som este uvidime do leta a potom je kapitola dieta pre mna uzavreta....ale mozno to preto tiez tak beriem ze uz dieta mam....
Autorka ja tvoju tuzbu chapem ale chapem aj tvojho manzela.... kazdy to nedarenie sa preziva inak, niekto si poplace a niekto radsej povie kaslem na to... aj ked to tak vnutorne nemysli len je pre neho tiez frustrujuce mat sex lebo je spravny cas a cakat ci sa podari a ked sa nepodari tak zas odznova a nejako sa postupne vytrati ta spontannost a radost z milovania a vychutnavania si jeden druheho lebo niekse v podvedomi je stale to ze chceme dieta, ,ozno sa posari a co ked sa nepodari....
A prave v tej dobe ked chceme a nedari, su ako na potvoru vsetky okolo tehotne a frustracia sa prehlbuje....prajem ti aby sa vam zadarilo a mohlo sa coskoro tesit z babatka.... a nebud na muza nahnevana , ak po spolocnom dietati tuzi,je urcite smutny ...len nie kazdy to prejavuje rovnako emocie a nie kazdy prizna ze je z toho nestastny ze sa nedari...
@ayanamirei ja sa mu ani necudujem,ked vidi,aka je labilna jeho zena pri zmienke o detoch a co vsetko to obnasa. Ono naozaj,ak vyskusas vsetko mozne si tak vycerpena psychicky aj fyzicky,ze proste musis dat stopku. Ani ja nemam deti a povedala som si,ze to nebudeme silit. Naco behat po klinikach pchat do seba jedy,ktore ti mozno pomozu otehotniet,ked o par rokov ti sposobia ine zdravotne problemy. Chapem ju,ja som bola v takej faze,ze som sa nestykala s nikym,kto mal deti. Nemohla som pocuvat reci a vy kedy a vsetky reci len okolo deti. Dolezite je,nezblaznit sa z toho a ona je uz na najlepsej ceste zblaznit sa.
Myslim,ze ma muz pravdu. Potrebujete si oddychnut a prestat honbu za dietatom. Musis sa psychicky dat do poriadku. Ani ja nemam deti vek ako ty,presla som si kadecim,ale rozhodla som sa,ze budem zit pekny zivot aj bez deti a ak pridu,budem sa tesit. Je to tvoja volba,ci budes doma plakat,ano to je najlahsia cesta... Alebo sa pozviechas a ulozis si v hlave,ze zivot je krasny a zmieris sa s moznostou,ze mozno deti nepridu.
@tessa04 dakujem ❤️
Ďakujem za každý komentár.Ono ako sa vraví,žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí.Jedniducho to bol pre mňa taký prvotný šok.Musim sa k tomu všetkému postaviť čelom.🤍Pohnúť sa ďalej.Ide leto,skúsim si užiť tieto krásne slnečné dni na načerpanie energie.Vsetko bude ako má byť.🤍❤️ešte raz všetkým ďakujem za komentáre.
@marca12 takze ona je labilna?trocha silne slova to, ze ty si sa s tym zmierila ci nepokusila v CAR je tvoja volba.Ona to citi inac...
Autorka reagovala si uplne normalne ako by reagovala kazda zena, ktora chce a pokusa sa o dieta a dava do toho nadej a energiu a je frustrovana
Muzi to znasaju horsie mozno to bol z jeho strany vykrik do tmy.Bojuj ...vek mas este dobry
Velmi,prevelmi ti zelam,aby to vyslo.🙏🙏🙏
Je to veľmi smutne ake dokážu byt ženy neempaticke😞 mila autorka , radšej si vypni upozornenia na tuto diskusiu lebo tu sa ti neuľaví . Skôr naopak . Moc prajem aby to vyšlo ! ❤️🍀
@luccija ďakujem veľmi pekne za tvoj komentár ❤️❤️❤️
@kikaaa444 dakujem krásne ❤️🤍
A myslis si ze s dietatom budes stastnejaia?Chyba vam okrem toho nieco ine v zivote?Ako nemyslim si ze budes stastnejsia ked porodis,skus prijat zivot taky aky je a uvidis.A inak bola si v Nitre na tom vysetreni?
A manzela si spoznala nesjor ked ste zacali planovat rodinu az v 36?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To mi je ľúto, držím palce aby to vyslo.