Všetci sú tehotní, len ja nie

20. júl 2022

Ahojte,
My sme prisli o babatko minuly rok. Este chvilu cakame ale mam pocit ze kazdy je tehotny, bezproblemovy. Dokonca aj zeny co neznasam su tehotne alwbo maju dieta. Ja som s toho na nervy. Dneska dalsia pribudla, doslo mi fyzicky zle a placem.

lucia851
20. júl 2022

Neplač ,neboj sa aj tí budeš

hederamonstera
20. júl 2022

Juj, uplne ta chapem, len si poplac. Bude lepsie.
Ale to sa ti zda, ze su vsetci tehotni, lebo si na to zamerana. Kebyze mas plnu hlavu skoda octavie, tak ju vsade na cestach vidis. A tak je to so vsetkym.
Neboj, raz to pride aj k vam. To uz vsetci budu okukani s vacsimi detmi ;)

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
20. júl 2022

a ako vies, ze tie tehotne zeny su bezproblemove? kazda tehotna zena neciti potrebu na pockanie rozpravat, ze potratila, alebo potratila niekolkokrat alebo ze boli na umelom oplodneni 🤷‍♀️ dopraj a bude ti dopriate, ani len netusis co sa za tym tehotenskym bruskom alebo tehotenstvom skryva, ja chapem, ze je to tazke, po tom co si prezila ale ver mi oni to mozno maju este tazsie a keby aj nemali, taketo zmyslanie, je trosku cez ciaru, zeny co neznasas by predsa rozhodne nemali byt tehotne skor ako ty 😵‍💫

veron2811
20. júl 2022

Ahoj. 🙂 Tiež som to tak mala, niektoré známe už majú dokonca 2 a viac detí... Nám sa zadarilo len nedávno, a tiež to nebolo hneď.... Takže nezúfaj, ono to pekne príde, keď to bude mať prísť. A hlavne, keď bude tvoje telo a hlava "v pohode". Nestresuj sa, nájdi si nejaké hobby, s partnerom vybehnite niekde na pekný víkend.... A dobre bude a príde aj miminko. Držím palce. ❤️

maminka1986
20. júl 2022

A práve preto nie si tehotná
Zavidis,hneváš sa, myslus ze dieťatko chce takú mamu? Nie.
Aj ja som trpela, každá tehu ja nie! Hnev plač závisť...ked som začala priat iným,podarilo sa nám síce cez ivf ale mame z toho 2deti...3 je na ceste...prirodzene sa zadarulo neviem ako
Takže uprac hlavu,nezavid ❤

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ropucha6
20. júl 2022

Kludne si poplac, ale potom sa aj trochu nad sebou zamysli. Dokonca zeny, co neznasas? Dieta nie je tovar, co si kupis v obchode alebo hocijako vydupes. Skus inym dopriat a mozno bude dopriate aj tebe.

luccija
20. júl 2022

Poplac si...je to velmi tazke na psychiku, ked zena nevie otehotniet.Nezavid nevies co tomu predchadzalo, alebo co ich caka.Prajem Ti, aby si cim skor bola mamou

annamalaga
20. júl 2022

Ani na nie a chcela by som byť( nemám ani partnera) , ešte niečo?

kkovacovak
20. júl 2022

Prosím ťa daj sa dokopy dievča. Ako vieš že sú bezproblémovo tehotné. Myslíš že každý druhým vešia na nos svoje problémy? Ja naopak nepoznám jedinú kamošku ktorá by počkala dieťa len tak. Každá mala problémy či už menšie alebo väčšie. Nezáviď druhým! To že nemáš niekoho rada znamená že nemôže mať deti? Daj si dole ružové okuliare a prestaň si myslieť že len luskneš prstom a budú deti. Sú tu tisícky žien čo sa snažia o deti aj 10 rokov, majú za sebou 5 potrstov a neviem čo ešte. Keď to má prísť tak to príde. Ale zmeň prístup a nezáviď druhým

zuz_ka
20. júl 2022

Pred pár rokmi som sa cítila rovnako, sestra, susedy, kamarátky všetky otehotneli a ja stále nič, tiež som mala z toho depky a plakala som. Keď stále nič rozhodla som sa,že pôjdeme v lete ku moru až prídem na iné myšlienky a keď som sa zrazu začala veľmi tešiť na dovolenku a hľadala som kam pôjdeme,pasy už vybavené zrazu som zistila, že som tehotná... Netreba to sílit a príliš sa na to upínať a ono to príde držím palce

veronika3110
20. júl 2022

aj ja som to vnímala... každý, len ja nie... teraz mám 3 mesačnú slečnu... a vieš kedy sa to stalo? Keď som sa prestala na to tehotenstvo upínať a myslieť aj na niečo iné, nie len na to, ako musím byť tehotná.. ked sme si užili minulé leto, že jak nám je fajne, lebo si môžeme robiť a ísť ka chceme, tak to prišlo, ani sme nevedeli kedy a ako...
určite je ťažké prísť o bábätko, nechcem si to ani predstaviť, ale psychika je veľmi silná... ked mi toto niekto povedal, prevracala som oči.. až dokým som si to nezažila na vlastnej koži a veru aj ja už potvrdzujem, že je to tak...
ja som bezproblémová nebola... nemala som pravidelný cyklus, nemala som vždy ovuláciu, do toho PCO atd.... stačilo vypustiť tehotenstvo z hlavy

alexandra2010
20. júl 2022

najprv treba dat prec tu nenavist voci inym lebo zla energia ti nedovoli dalsie kroky v zivote.

autor
20. júl 2022

Dievcata, dakujem za rady. Napisala som to strasne. Ono to zial o to viac boli, ze my sme o babo prisli uz. A nie v prvom ani druhom trimestri. Na nic sa neprislo

katarinka89
20. júl 2022

@cocolino234 výstižne napísané.....no polutuj takéto ženy keď vidíš ako z nich srší nenávisť a neprajnost. Nikto nemôže za jej stav

autor
20. júl 2022

A nechcem sa obhajovat. Citam to po sebe a je to naozaj hroza ale su to moje aktualne pocity a neviem co s tym.
Nikdy som nebola zla a neprajna, ale neviem si pomoct

karhu
20. júl 2022

autora neospravedlnuj sa, je tu vela zien co ta chape, tie ktore netusia o com hovoris ti mozu byt ukradnute, drzim palce

@cocolino234 no len sa nepototo, neprezila si, nevies o com blaboces

mikadooo
20. júl 2022

Nie každá o tom rozpráva že bola tehotná a potom zrazu nebola...😔. Vyplač sa, keď to tak cítiš. A potom vstaň z popola silnejšia a uži si to, čo si môžeš užiť bez dieťaťa 🙂. A počas toho užívania prajem uspešné a príjemné snažilkovanie a zdravé tehotenstvo až do krásneho konca ❤️.

autor
20. júl 2022

@karhu ja sa neospravedlnujem, ale viem, ze nie som zly clovek ale je mi priserne tazko. Napisala som aktualne pocity. To je vsetko.

gagik
20. júl 2022

Tvoje pocity su normalne,budes sa takto citit kym nebudes mat vlastne babo,nemusis sa koli tomu co citis ospravedlnovat…

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anazuz20
20. júl 2022

Aj ja plačem deň čo deň 😭 každá je tehotná okolo mňa a ja stále nič,už som prestala sa nato viazať aj mysliet a stále nič 😭

karhu
20. júl 2022

@cocolino234 znova, nevies o com je tema, na co sa zapajas?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
20. júl 2022

@cocolino234 hla, oznacila som ta😂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
20. júl 2022

@cocolino234 hla, nechce sa mi rozpisovat🙄
ale moznooo chapes ze, ak sa nedari otehotniet, donosit, porodit je to problem a ANO, moze z toho zene i prepinat
autorke zdaleka neprepina, len vyjadrila svoju frustraciu, hnev, zlost, nic viac, tak ju nechaj tak

kayyaa
20. júl 2022

@karhu
@cocolino234 baby prestante sa hadat😀😀😀 ved obe mate svoj kus pravdy... a hlavne viete, ze zavist nie je dobra, tak isto viete, ze ani potreba mat za kazdu cenu posledne slovo nie je uplne to prave orechove😀😀

A autorka - ja ti uplne rozumiem. Hovori z teba zufalstvo a to cloveka dokaze zmenit na nepoznanie...ale ako vravis, nie si zly clovek.. len sa vyplac...a potom dopraj druhym...potes sa s nimi... ked sa potesis s druhymi, budes mat ovela krajsi zivot, ako ked im zavidis😊 ...a raz pride babatko aj k vam❤️

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre