Ahojte potrebujem sa poradiť .
Mala som pcos podstúpila som laporoskopii pri ktorej mi urobili drillling všetko dopadlo dobre aj menštruáciou som mala kazdy mesiac na čas laporoskopiu som mala 6.2.2018 a stále Niesom tehotná po babetku veľmi tužime s manželom sme stoho veľmi smutný .. no brala som closstylbegyt raz potom sa to doktorovi nepozdávalo ze som poriadku a tehotná Niesom tak poslal manžela na spermigram kde sa ukázalo ze manžel mal iba 6 dobre spermie no proste ze má nepohyblivé spermie scoho sme hotoví vieme to iba mesiac berie Profertil a teraz ten mesiac som uz nedostala menstruaciu mešká mi 3 dni neviem
Co sa deje veľmi sa bojím mám slabé pichanie vaječníkov sem tam robila som si test a Niesom tehotná mohlo sa mi to naspäť vrátiť pcos ? Za 3 mesiace ,,, Mám strach ...
Pokiaľ dobre viem, súčasná lekárska veda PCOS vyliečiť nevie, len potlačiť príznaky. Medicína stále presne nevie, prečo toto ochorenie vzniká. Je to hormonálna záležitosť. Na tvojom mieste by som znova navštívila gynekológa.
Pozri enzymoterapiu (napr Wobenzym a serrapeptaza)
https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/systemov...
A pre muza a spermie L-arginin, ale nesmie tiez fajcit, ani pit alkohol. Nekupat sa v horucej vode....
https://zenvia.sk/regeneracia/zenvia-l-arginin?...
Kúpim to manželovi on teraz berie profertil vitamín c vitamín B a zinok tak uvidime no .. Ale ja sa cítim zle bolia mám vajecniky alebo hlava kazdy Den asi to je stoho ze som nedostala a mám stoho závraty točí sa mi hlava .. robila som si tehotenský aj lacny aj drahy test a Niesom tehotná a som mimo Slovenska tak ale uz 20 toho idem domov a idem ku svojomu gynekológovi tak dám vedieť co mi povie .. zatiaľ ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moj partner ma tiez “lenivé” spermije a mal myslim len 8 milionov, doktorka v centre mu povedala, ze taky spermiogram ako ma on je az patologicky. No otehotneli sme na 3 cyklus bez nicoho.. na to mu v centre povedali, ze “aj len jedna spermija zdrava staci” .. tak hlavne ziadna panika, my uz ideme rodit. A priznaky, ktore uvadzas mozu byt cokolvek aj tehotenstvo, aj zapal aj cysta.. barz co..