Vplyv teploty semenníkov na pohlavie dieťaťa

ruzovy_gunar
3. jan 2015

Ahojte
čítal som štúdiu podľa ktorej teplota semenníkov vplýva na pohlavie dieťaťa.
teda chlapi, ktorí pracujú v prostredí s vysokou teplotou majú oveľa väčšiu šancu počať dievčatko.

natalym
3. jan 2015

A?

zita19
3. jan 2015

@ruzovy_gunar tak to by zamestnanci teplych prevadzok v U.S.Steele (vysoke pece, oceliaren, koksovna, tepla valcovna, ziharne) museli mat iba dievcata a ver mi, maju dietka kazdeho pohlavia v takom pomere, ze to nevybocuje zo ziadneho normalu... Pokial viem, toto by sa tykalo aj pekarov, sklarov a mnohých iných povolani. Ak by to bola pravda, uz by si to bol niekto vsimol a prepocital...

koniarova
3. jan 2015

Tak ak chceš chlapca, neostáva Ti nič iné len -chladiť, chladiť a zase chladiť. 😀 😀

tomiholjubavi
3. jan 2015

@ruzovy_gunar ked sa moji rodicia brali, tak tato robil v kovačskych dielnach majstra. vsetci jeho spolupracovnici mali same dcery a on samozrejme tiez dve 😀 myslim, ze vo vacsom meradle sa toto pravidlo neda zovseobecnit, ale podla mna, nieco na tom moze byt 🙂

tomiholjubavi
3. jan 2015

@zita19 inak moja kamoska z internatu ma tatka sklara a tiez je zo styroch sestier 😀

heni79
3. jan 2015

@ruzovy_gunar 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A ak má chlap rovnakú prácu a deti rôzneho pohlavia?
Toto je takáááá kravina.
Ale pobavilo. 😉

zita19
3. jan 2015

@tomiholjubavi mam kolegu peciara a 4 chalani... 😀

andrejka1974
3. jan 2015

no neviem moj manzel je stolar a mame 3 synov a 3 dcery a stale robi v tom istom zamestnani 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

natalym
3. jan 2015

@andrejka1974 Tak pracuje v striedavých teplotách. 🙂

heni79
3. jan 2015

@natalym
😀 😀 😀 😀
@andrejka1974
Tie striedavé teploty ma táááák rozosmiali.

alana1
3. jan 2015

inak moj manzel je cyklista a viete si predstavit v lete tocit 100 km v horucave v gatiach s vlozkou, vajcia mal hadam prevarene a mame chlapca 🙂

natalym
3. jan 2015

@alana1 Tak som zasmiala. 😀

andrejka1974
3. jan 2015

@natalym obcas mrzne na stavbe, inokedy sa pecie v dielni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

natalym
3. jan 2015

@andrejka1974 Je to jasné.

katka1981
3. jan 2015

@ruzovy_gunar, mozno na tom nieco bude, moj muz maval casto notebook na stehnach a miluje horuce kupele a mame dievcatko. Ale tak mal na to objednavku 😀

katka1981
3. jan 2015

Inak v rodine mame murara a on ma 6 dcer a az siedmy sa mu narodil syn. No neviem v akych teplotach robil, som sa nikdy nepytala 🙂 Ale na druhej strane nerodili by sa v Afrike len dievcata? Ved oni su tam stale v teple.

katka1981
3. jan 2015

@andrejka1974, no to je jasne, v lete mu ide klima a v zime kuri. Ved mat 3 dcery a 3 synov, (deti v paroch) to sa nepodari len tak niekomu. Proste vie ako na to 🙂

slnecnica174
3. jan 2015

@ruzovy_gunar Ja aj moj muz si myslime, ze je to tak ako pises. My mame dievcatko pocate v Karibiku;)

alana1
3. jan 2015

@slnecnica174 tak potom by mali byt vsetky deti splodene v lete dievcatka?je niekde nejaka statistika, kedy sa rodi ktoreho pohlavia viac?

pribinak
3. jan 2015

Existuju aj eskimacky? Ci su len eskimáci? Tam asi bociany tak na sever nelietajú

wolfie
3. jan 2015

@alana1 boze, skoro som sa zadrhla pri tvojom komente 😀
ale inak, u nas by to aj sedelo, obidve baby sme splodili v lete...takze tretie budeme plodit v zime a mily zakladatel, si ma nepraj, ak to nebude chlapec 😀 😀 jaj, keby to bolo len take jednoduche, splodit chlapca, tak som nadsena, ale neviem, neviem 😉

slnecnica174
4. jan 2015

@alana1 Je to len pravdepodobnost 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre