Ahojte
čítal som štúdiu podľa ktorej teplota semenníkov vplýva na pohlavie dieťaťa.
teda chlapi, ktorí pracujú v prostredí s vysokou teplotou majú oveľa väčšiu šancu počať dievčatko.
@ruzovy_gunar tak to by zamestnanci teplych prevadzok v U.S.Steele (vysoke pece, oceliaren, koksovna, tepla valcovna, ziharne) museli mat iba dievcata a ver mi, maju dietka kazdeho pohlavia v takom pomere, ze to nevybocuje zo ziadneho normalu... Pokial viem, toto by sa tykalo aj pekarov, sklarov a mnohých iných povolani. Ak by to bola pravda, uz by si to bol niekto vsimol a prepocital...
Tak ak chceš chlapca, neostáva Ti nič iné len -chladiť, chladiť a zase chladiť. 😀 😀
@ruzovy_gunar ked sa moji rodicia brali, tak tato robil v kovačskych dielnach majstra. vsetci jeho spolupracovnici mali same dcery a on samozrejme tiez dve 😀 myslim, ze vo vacsom meradle sa toto pravidlo neda zovseobecnit, ale podla mna, nieco na tom moze byt 🙂
@zita19 inak moja kamoska z internatu ma tatka sklara a tiez je zo styroch sestier 😀
@ruzovy_gunar 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A ak má chlap rovnakú prácu a deti rôzneho pohlavia?
Toto je takáááá kravina.
Ale pobavilo. 😉
@tomiholjubavi mam kolegu peciara a 4 chalani... 😀
no neviem moj manzel je stolar a mame 3 synov a 3 dcery a stale robi v tom istom zamestnani 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 Tak pracuje v striedavých teplotách. 🙂
@natalym
😀 😀 😀 😀
@andrejka1974
Tie striedavé teploty ma táááák rozosmiali.
inak moj manzel je cyklista a viete si predstavit v lete tocit 100 km v horucave v gatiach s vlozkou, vajcia mal hadam prevarene a mame chlapca 🙂
@natalym obcas mrzne na stavbe, inokedy sa pecie v dielni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 Je to jasné.
@ruzovy_gunar, mozno na tom nieco bude, moj muz maval casto notebook na stehnach a miluje horuce kupele a mame dievcatko. Ale tak mal na to objednavku 😀
Inak v rodine mame murara a on ma 6 dcer a az siedmy sa mu narodil syn. No neviem v akych teplotach robil, som sa nikdy nepytala 🙂 Ale na druhej strane nerodili by sa v Afrike len dievcata? Ved oni su tam stale v teple.
@andrejka1974, no to je jasne, v lete mu ide klima a v zime kuri. Ved mat 3 dcery a 3 synov, (deti v paroch) to sa nepodari len tak niekomu. Proste vie ako na to 🙂
@ruzovy_gunar Ja aj moj muz si myslime, ze je to tak ako pises. My mame dievcatko pocate v Karibiku;)
@slnecnica174 tak potom by mali byt vsetky deti splodene v lete dievcatka?je niekde nejaka statistika, kedy sa rodi ktoreho pohlavia viac?
Existuju aj eskimacky? Ci su len eskimáci? Tam asi bociany tak na sever nelietajú
@alana1 boze, skoro som sa zadrhla pri tvojom komente 😀
ale inak, u nas by to aj sedelo, obidve baby sme splodili v lete...takze tretie budeme plodit v zime a mily zakladatel, si ma nepraj, ak to nebude chlapec 😀 😀 jaj, keby to bolo len take jednoduche, splodit chlapca, tak som nadsena, ale neviem, neviem 😉
@alana1 Je to len pravdepodobnost 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A?