Vodnatý výtok na 11. deň cyklu

lenicak
26. okt 2013

Ahojte, chcela by som poprosit o radu 🙂 Som 11DC a mam uplne vodnaty vytok, dnes aj vcera.. viete mi poradit co to je? Moze to byt naznak bliziacej ovulky? 😀

mirka1011
26. okt 2013

no vodnaty, taky ako vajecny bielok, by mala byt ovu, bliziacu ovu znaci husty natahovaci hlien 🙂

lenicak
autor
26. okt 2013

@mirka1011 Ahoj dakujem za odpoved..🙂 ale nieje prave husty a natahovaci.. je uplne vodnaty ako ked pustis vodu... 😒

mirka1011
26. okt 2013

@lenicak ak bol predtym taky husty natahovaci, tak je to ovu 🙂

lenicak
autor
26. okt 2013

nie nie pred tym bol menzes..som 11DC 😎

dzudka
26. okt 2013

@lenicak podla mna su to plodne dni asi mas skor ovu 😉

lenicak
autor
26. okt 2013

@dzudka myslis? toto je haluz... clovek sam o sebe nic nevie 😒

tiumen
26. okt 2013

aj tak je najlepšie sa nesledovať a snažiť sa od ms po ms 😀 ja som toho dôkazom..

lenicak
autor
26. okt 2013

@tiumen no ved hej, ale zasa nie sme predsa stroje 😀 😀 posledny cyklus ale trval 30 dni

tiumen
26. okt 2013

@lenicak ale ja nevravím že sa máte snažiť každý deň 😀 mne ms chodila ako chcela a keď nemeškala tak prišla cca na 33dc.. A ten cyklus keď som otehotnela tak som už mala mať ms..

lenicak
autor
26. okt 2013

@tiumen Ved viem ako si myslela.. 😀 😀 dlzku mojho cyklu som preto napisala, lebo sa mi zda, ze je skoro na ovulku.. neviem 😲

tiumen
26. okt 2013

@lenicak tak si kúp ovu testy alebo si meraj bazálnu 🙂 ja som robila obe a aj tak mi to bolo na prd 😀 ale 1vec sme používali pri každom snažení, a myslím si, že vďaka nemu si užívam teraz tie láskyplné kopance od malého 😀 - conceive plus gél na podporu počatia..je drahý ale myslím že on pomohol..

lenicak
autor
26. okt 2013

@tiumen myslim ze nejaky test mam aj doma.. ocekujem to... 😀 😀

igiana
26. okt 2013

@lenicak niekedy je cez ovulaciu hlien vodnaty, aj ja som par krat taky mala

lenicak
autor
27. okt 2013

minuly mesiac ovuloval lavy vajecnik..to znamena, ze teraz by to mal byt pravy?? nie? 😎 mozno aj tym by to mohlo byt, ci?
@igiana

igiana
27. okt 2013

@lenicak 🙂 uf, tak to netusim, ale v kazdom cykle moze byt trochu ina hladina hormonov a tym moze byt ovplyvnena aj tvorba hlienu. Niektore zeny ho mavaju "vydatny", niektore minimalne mnozstvo.

lenicak
autor
27. okt 2013

@igiana hm mozno preto ze nieje dobry sa nic neudrzi :(

igiana
27. okt 2013

@lenicak ak mas vodnaty, ten je ok, to skor husty by bol problem. Pricin preco zena neotehotnie moze byt velmi vela - imunologicka, hematologicka, geneticka, stitna zlaza atd

lencika
28. okt 2013

ja sa pripajam k ovu, ale davaj pozor ak by bol nahodou zapachajuci kludne to moze byt aj mykoza v tom pripade odporucam Canesten Combi pre mna velky pomocnik, ale este pockaj

hatapkagb
28. okt 2013

@lenicak to je ovulacia ak chces dietatko ides na vec ja som mala teraz takyto a gynekologicka v piatok povedala ze mam krasne vyvinute 2 folikuly

lenicak
autor
30. okt 2013

@hatapkagb zlatinko prosim ta a zacala som vcera vecer aj spinit..:/ ja uz neviem..som 15DC

hatapkagb
30. okt 2013

@lenicak ahoj ja som zacala spinit tiez ale len jeden vecer v pondelok vecer tak kto vie co to

lenicak
autor
30. okt 2013

@hatapkagb no netusim, nikdy sa mi to nestalo.. a to este beriem duphaston 😒

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre