Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s vitex jahňací? Pomohol? 🙂
U nás pomohol Gynex a inofolic - fakt odporúčam
@katarina414 Ahoj, uzivala si zaroven gynex a inofolic?
@nina004 áno ;)
Mne pomohol 🙂
@moonikajan k otehotneniu? 🙂
@kamilka95 áno- termín mám 13.4.2020 😉 Brala som aj iné vitamíny, shatavari, macu peruánsku, infolic, fembion. Mám už 40 rokov a za pol roka snaženia to vyšlo. A to som dojčila staršieho.
@moonikajan to máš super jaam 40r 2roky sa nedarí tiež beriem všetko možné
@sulinka333 ja som prvého rodila ako 38 ročná a vtedy som nebrala nič. Asi mám naozaj aj šťastie.
Ja som otehu po troch mesiacoch brania, k tomu gynex a mesiac inofolic,takže mne pomohol
@moonikajan mozem sa spytat - ako si ho uzivala? od 1.DC? a nepretrzite ako pisu v navode, ak pocas MS?
@leamax ja som ho užívala bez prerušenia a myslím ze som neriešila ani deň cyklu kedy som začala. Užívala som ho pre istotu aj v prvom trimestri, lebo som sa na zahraničnom fóre dozvedela ze to preventívne pomáha proti potratu.
@moonikajan a vsetky tie spominane doplnky si uzivala k tomu?vsetko naraz?lebo spominas toho teda dost,preto sa pytam pre istotu.
A gratulujem,ze to vyslo🙂
@leamax áno všetko som užívala naraz. Niekde som sa dočítala že na dozrievanie vajíčok pomáha aj vcelia materská klasicka a ženám po 35ke odporúčajú aj melatonin. To som už nestihla vyskúšať, lebo nebolo treba.
ahojte, mam na predaj nacaty vitex od kw, chybaju 2tobolky.
@zuba1987 ahoj, este ho máš? 🙂
@sonicka1306 ano
Ostal mi vitex, ak by mal niekto záujem 🙂
Ahojte, pomohol Vám Vitex aj zmierniť silnú menštruáciu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kamilka95 Pomohol k comu? Ak k otehotneniu - tak zatial nie. Ale prestali ma tak strasne boliet prsia, teraz ma bolia pre zmenu bradavky.